Corrector

Bobbi Brown

3.7

17 Reviews

Product Price USD 24.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

veve777

9:56 AM . 30 May 16

Aku punya yang light peach. Concealer ini easy to apply and blend. Teksturnya creamy.Coveragenya light to medium menurutku karena untuk dark circle dimataku belum bisa full tercover. aku coba 2 lapis, tp tetep ga tercover dengan baik, malah rasanya heavy banget jadinya dan fine line jadi terlihat jelas.

3 User's Overall rating

TiffanyHuang

3:37 PM . 19 Apr 16

this corrector is full coverage but it has medium weight. i love how it conceal my dark circle but i don't like how it feature my fine lines around the corner of my eyes. i don't like the packaging, i always prefer a pump or a tube. 

3 User's Overall rating

unibayyinah

4:45 PM . 29 Jan 16

This corrector did nothingg on me. I have a genetic dark bluish circles so i have to be careful on which corrector or concealer for my eyes. This corrector was ok at first it was easy to blend but then after 2 or 3 hours it turned out to purpelish. Like i just gor someone punching me.

2 User's Overall rating

candrakirana

11:16 AM . 22 Jan 16

I have dark undereye circles and it has been bugging me for years. I already set my eyes on this product for a very long time because from what I read and watch online, it's highly recommended for people who have panda eyes.

Previously I used MAC concealers in NW shade (both liquid and cream types), this corrector performs better.

I tried light peach. On my oily to combination skin, it glides smoothly. Unlike the MAC concealers, I can layer this product and it does not settle into fine lines.

My dark circle is still peeking through but it is not as bad. I guess I may need to use concealer, or I might need deeper shade (peach).

I didn't try the product in store and just relied on the BA's recommendation - that fair skin usually uses light peach.

I think for the money you spend, it is better to try it in the store, go out and check how it performs under natural lighting (outdoor lighting).

4 User's Overall rating

tinetinelalala

11:44 PM . 08 Dec 15

Punyaku light to medium peach. Untuk coverage oke sih padahal undereye area ku lumayan gelap tapi seperti kata orang2, feels heavy on the skin dan settle into fine lines mungkin karena kulitku yg kering. Udah coba set pake MAC MSF dan Laura Mercier secret brightening powder hasilnya sama aja :( tapi tetep repurchase karena belum nemu penggantinya.

3 User's Overall rating

Bobbi Brown Corrector

2 years ago

Bobbi Brown Corrector
mommyshalom

mommyshalom

3 years ago

9

Wishlists

17

Reviews

4.1

Package Quality

42%

Repurchase

Description

Bobbi Brown Corrector adalah concealer yang berfungsi untuk mencerahkan dan menutupi bagian bawah mata yang terlihat lelah dan gelap. Formulanya dapat menetralkan tampilan warna gelap dibawah area mata.

How To Use:
Aplikasikan pada bagian bawah mata menggunakan kuas atau jari tangan, lalu ratakan

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bobbi Brown

Bobbi Brown, seorang makeup artist legendaris, meresmikan brand kecantikan dan perawatan wajah miliknya yang kemudian dikenal dengan Bobbi Brown Cosmetics pada tahun 1991. Dengan tema utama “Be who you are”, Brown percaya bahwa produk kecantikan dan perawatan wajah digunakan untuk memperkuat dan menonjolkan fitur yang sudah ada pada wajah sehingga wanita dapat merasa cantik dengan menjadi dirinya sendiri.

Similar Articles

Corrector dengan warna orange banyak digunakan untuk meratakan undereye yang gelap. Sebenarnya, nggak semua dark circle bisa ditutupi dengan menggunakan…

Read Full Article »

Berbeda dari skincare, mencerahkan wajah dengan makeup nggak perlu waktu lama untuk lihat hasilnya! Tiga cara mencerahkan wajah dengan makeup ini udah…

Read Full Article »