ZA Total Hydration BB Cream UV

Natural

ZA

3.0

2 Reviews

Product Price IDR 96.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

lifeafternu

3:19 PM . 26 Nov 15

this bb cream is a big NO for me, aku break out pake ini dan shadenya juga kurang pas di muka jadinya keliatan kaya pake bedak keputihan. i threw this one after gave it a try several times, but yep, still failed me.

2 User's Overall rating

RizkaR

11:55 AM . 13 Jun 14

BB Cream pertama yang cocok banget untuk kulit berminyak dan walaupun dipake waktu kulit berjerawat, tetep aman loh! Lumayan nutupin untuk noda-noda bekas jerawat. Muka saya yang pori-porinya jadi nampak halus kalo pake ini. BB cream ini klo dipake dari siang sampai malem saya suka ngerasa makin lama, mukanya jadi keliatan cerah. Buat saya ini recommended banget for oily skin and acne prone, gak bikin breakout!

4 User's Overall rating

ZA ZA Total Hydration BB Cream UV
RizkaR

RizkaR

3 years ago

2

Wishlists

2

Reviews

3.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Resolves dryness and stickiness. For resilient skin with less visible pores. Full of the moisture and ingredients that skin needs.Results in smooth skin that glows from within.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

ZA

Not found article in this product