Sulwashoo Perfecting BB Cushion

Sulwhasoo

5.0

1 Review

Product Price IDR 730,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ingamandaa

2:15 AM . 21 Jul 17

first review from me. this bb cushion is so amazing! beli ini lama banget pertimbangannya karena pricey tp penasaran jdnya kebeli juga. but I love it! coveragenya juara sih, dan langsung nempel, ga cakey, ga greyish, even oxidised make it more blended! aku make shade medium beige which is satu tone lebi putih dr kulitku but no problem, ga bikin kayak lenong. very recommended if you need white, bright, glowing and fresh skin look!

5 User's Overall rating

Sulwhasoo Sulwashoo Perfecting BB Cushion

4 months ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

Sulwhasoo

Sulwhasoo adalah produsen perawatan kulit asal Korea Selatan yang sudah didirikan sejak tahun 1967 oleh Suh Sung-whan. Sulwhasoo pun membuat produk yang berasal dari ilmu pengobatan tradisional Korea Selatan untuk mendapatkan kondisi kulit dan memperbaiki kulit di waktu tertentu.

Not found article in this product