ADD
4.9
(6 reviews)
Camera Ready BB Cream SPF 35
Smashbox
Rp. 526.500
6 Reviews
thally
Oily, Medium, Warm, 19 - 24
08 Oct 2017

I loveee this product. Aku pake yang shade light/medium, sebenernya rada kegelapan sih di kulit aku tapi lama kelamaan nyatu kyk warna kulit asli. For the packaging, aku suka soalnya tube gitu jadi ga takut kebanyakan ngambil product nya. For the coverage, ini medium sih krn masih suka ga ketutup bekas2 jerawat tp cukup untuk ngeratain warna kulit...

PutriAnn
Oily, Medium Dark, Warm, 19 - 24
30 Dec 2016

Aaahh laff suka banget deh sama bb cream ini, pertama kali nyoba pake bb cream dan langsung suka. hasilnya pas bisa cover semua spot yang ada di wajahku selain itu hasil akhirnya dewy . harganya lumayan mahal sih tapi hasilnya cukup memuaskan hehe. Repurchase? may be, gak terlalu suka pakai bb cream sih apalagi sekarang udah ada cushion hehe

bella24
Normal, Light, Neutral, 19 - 24
10 Feb 2016

Best bb cream i've tried so far. It is expensive but really live up to the reputation. It blends very well on my skin, doesn't make my skin feel dry. it looks so natural yet covers up spots. <br /> After a long day i still got this beautiful dewy face. It is also completed with SPF 35 to protect you from UV light.<br /> If you're new to this, try t...

icedsummer
Oily, Medium, Warm, 19 - 24
11 Dec 2015

It delivers and it does not disappoint. Very light in texture tp medium coverage (!!!) which is always a big plus since I have quite severe acne scars on my face. It gives a glowy, healthy look, and it matches my skin tone very nicely.<br /> <br /> For daily use, dipake sendiri udah bagus, but on special events/glam makeup, I use my moisturizer-&gt...

KNaya_P
Oily, Medium, Warm, 25 - 29
14 Nov 2015

This bb cream is so freakin' expensive. Aku punya dengan shade 'Light' which is terlalu terang untuk kulitku. Sepertinya sih bisa diakalin pakai bronzer. Tapi sampai sekarang belum sempat aku pakai lagi. Bb cream ini medium coverage dan buildable untuk bisa full coverage. I'm gonna give it another chance soon.

citruslemon
Combination, Medium, Warm, 25 - 29
24 Oct 2015

Always grabbed one whenever I went to Sephora. This is my personal favorite BB cream (I've tried many brands to be able to say this). Color, texture, packaging, SPF, staying ability, all checked! My only complaint is the price. Nevertheless, price=quality is so true regarding Smashbox.


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD