Ailus Lasting Smooth BB Cream

02 Natural

Naris Japan

4.0

1 Review

Product Price IDR 89,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

nataliaanatt

2:50 PM . 27 Jun 16

kalo sering mampir drugstore "centur*" pasti pernah liat produk ini, waktu googling gk bisa nemuin website, info, dan review produk ini. tapi berhubung dijual di drugstore yang besar, gw tertarik buat nyoba. 
untuk yang suka bbcream dengan tekstur cream dengan hasil dewy, pasti bakalan suka baget sama bbcream ini, hasilnya bener-bener dewy "basah" tapi untungnya ga bikin kusam untuk yg berkulit oily seperti gw. nah buat yg kulitnya oily wajib banget deh pake setting powder. coverage light to medium, ada wangi-wangi citrus gitu yang lumayan kecium tapi ga menyengat. staying power lumayan. bbcream ini cocok untuk makeup natural ato no makeup look. 

4 User's Overall rating

Naris Japan Ailus Lasting Smooth BB Cream
nataliaanatt

nataliaanatt

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Naris super smooth cream makeup help cover sunspot, large pores, and brightens dull skin with a simple steps. Thin layer of BBcream cream easily absorbed and formed a natural look, help to significantly improve tone and skin texture.



The product does not irritate the skin.



Natural (02)



SPF: SPF28 PA ++



Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Naris Japan

Not found article in this product