Snail Repair Blemish Balm SPF 32

Mizon

3.8

6 Reviews

Product Price USD 12.40

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

lilofello

1:50 AM . 10 Feb 16

Texture nya rada cair di banding bbc kebanyakan. Ringan di wajah tapu cukup ngecover redness dan bekas jerawat. Lumayan efek mencerahkannya. Ga clogged pore juga. Finish nya dewy. Tapi shadenya sedikit keputihan untuk kulit asia.

4 User's Overall rating

bichang

2:45 PM . 22 Jan 16

warna nya terlalu keputihan buat saya, dan sayangnya shade nya cuma satu.
untuk menyamarkan noda, saya kira bukan dari produk ini karena saya jg pake line snail skincarenya,
karena kulit saya kombinasi, dan di daerah pipi itu sangat kering, jadi di bagian pipi sangat susah buat dibaurkan, harus diakali dengan dicampur mizon snail recovery gel.

4 User's Overall rating

babychloe_

12:20 AM . 10 Dec 15

Kalau warna kulit light to medium, pakai BB cream ini jadi keputihan, shadenya kurang pas. Coveragenya medium dan menyamarkan bekas jerawat. Wanginya pas dan ga terlalu nyengat , harganya juga murah. Sebaiknya kalau kulit kering pakai pelembab dulu , kalau ngak kelihatan pecah2 nya dan jadi jelek

4 User's Overall rating

nsamuthia

11:12 PM . 10 Nov 15

Aku suka tekstur produk ini, ringan banget jadi enak buat sehari-hari. Tapi cuman ada satu shade dan itu putiiih banget! Kalau aku biasa nyiasatinnya dengan nyampur BB cream ini sama foundie maybelinne aku, jadi nggak terlalu putih. Sejauh ini aku justru paling cocok pake produk ini, karena kalau pake BB cream produk lain, jerawat langsung bermunculan.
Oh iya, dibalik kemasannya yang nggak gede, isinya cukup banyak lho, jadi nggak rugi dan nggak nipu! Hehe. Sejauh ini aku pakai daily udah sekitar 6 bulan belom abis-abis. :D

4 User's Overall rating

retnorahmi

3:37 PM . 21 Sep 15

This bb cream is pretty good for it's price range. This is my first korean bb cream and I'm quite satisfied. Unfortunately there are no color range for this. It's a bit too pale for my complexion, though after a few hours it kind of melts and became more natural for my skin. I definitely won't repurchase this one. But for my first korean bb cream, I'm not disappointed.

4 User's Overall rating

Mizon Snail Repair Blemish Balm SPF 32
turquoise

turquoise

2 years ago

0

Wishlist

6

Reviews

3.3

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Multifunctional bb cream with snail mucus filtrate that provides skin care and makeup coverage
Relief and coverage of trouble marks, strengthens skin elasticity, improves fine wrinklesand tight
Contains snail mucus filtrate (45%), adenosine, peptidesand vitamin 5 certified for anti-aging eff
Free from fragrance, artificial colorand parabens, ideal for sensitive skin types
50ml, spf32 pa++

Mizon snail repair bb cream for all skin types, your skin will feel light as it provides both skin care and full makeup effects. its the total beauty package all in one step. you can use it like a tinted moisturizer or you can layer on for foundation effects. what makes mizons different from other bb creams is the snail mucus filtrate that makes it a skin care line. mizon snail repair bb cream moisturizes, soothes, whitens, and protects with anti-aging skin elasticity. now youll able to minimize skin problems, have a smooth adherence due to its chewy snail texture, and have clear skin as a solid base for makeup looks. you need a product that has all the goods in a busy, versatile lifestyle and its the beauty item that your skin wants.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Mizon

Not found article in this product