Sekkisei White BB Cream

02 Natural

KOSE

4.2

8 Reviews

Product Price IDR 389,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

arekasadara

8:50 PM . 27 Jun 17

A very lightweight BB cream. It is most suitable for people who only want medium coverage to even out their skin tone. It won't do much for acne or redness, but I love that it never clogs my pores. I would get that question of "How can your skin look so flawless?" whenever I combine this BB cream with my Wardah face powder (even though my bare skin is still quite far from flawless).

4 User's Overall rating

cyntialopita

7:15 PM . 05 Jun 17

Ak merasa bb cream dari kose ini biasa aja. Tekstur nya ringan banget seperti ga pakai apa2, tp oil kontrol nya payah banget di kulitku yg oily. padahal ak uda set pake bedak. coverage nya light to medium. yg paling ak suka adalah ini satu2nya bb cream yg shade nya cocok bgt di kulit aku yg fair medium.

2 User's Overall rating

Euphie.pie

3:30 PM . 05 Aug 16

Sama kayak review yang dibawah...It's my current fave bb cream, even though it's quite pricey but it's worth it.BB creamnya super light jadi gak berasa pakai apa - apa, dan yang paling penting dari bb cream ini yaitu gak bikin break out.Pokoknya two thumbs up for this bb cream 

5 User's Overall rating

tattatatta

10:53 PM . 14 Mar 16

It is my current fav bb cram!!! Walaupun sebenernya aku pake shade #1. I really really really love this bb cream. It has a really great coverage but it is lighweight. So you can use it daily or for special occation if you need a heavy make up. It gave a natural glowing finish which i super love.  I don't know what to say about this bb cream to express my love for it, in short i rave this product.

5 User's Overall rating

ninaheroanto.dentist

4:21 PM . 05 Jan 16

Ini bb cream favoritku. Menurutku coveragenya ringan banget karena teksturnya cair banget dan sepertinya mostly isinya campuran dari toner sekkisei nya itu. Wanginya enak banget dan yang penting tidak menyebabkan breakout di aku.

4 User's Overall rating

KOSE Sekkisei White BB Cream

2019 years ago

KOSE Sekkisei White BB Cream
shinhw4_girl

shinhw4_girl

2 years ago

KOSE Sekkisei White BB Cream
ninaheroanto.dentist

ninaheroanto.dentist

1 year ago

0

Wishlist

8

Reviews

4.1

Package Quality

88%

Repurchase

Description

Kose Sekkisei White BB Cream merupakan krim BB yang diperkaya oleh ekstrak tanaman alami dengan cepat dan mudah menutup noda-noda dan kusam pada wajah. Produk ini mengandung SPF40++ untuk melindungi kulit dari bahaya sinar UV dan bebas minyak untuk mengatasi masalah penyumbatan pori-pori.

How to Use

Gunakan setelah membersihkan wajah dengan sabun cuci muka dan toner. Aplikasikan secara merata pada wajah dan leher sebelum keluar rumah menjalani aktifitas di pagi atau siang hari.

Suitable for

Semua jenis kulit.

Ingredients

Glycerin [hydration], Coix seed extract [hydration & whitening], Angelica extract [hydration & whitening], Melothria extract [hydration & whitening], Shell ginger leaf extract [anti-oxidant], Safflower extract [promotes blood circulation].

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

KOSE

Kose adalah brand kosmetik, skincare, dan haircare premium asal Jepang yang didirikan oleh Kozaburo Kobayashi pada tahun 1946. Kose pun terus berkembang dan saat ini terkenal hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product