Aqua Petit Jelly CC Foundation

#01

Holika Holika

4.0

1 Review

Product Price IDR 190,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

jessicab

9:16 PM . 18 Sep 16

cc cream ku sehari-hari dan aku juga pakai kalo buat foundation ke party. lumayan nutup pori-poriku, ada spf nya, dan finishingnya yang dewy bikin mukaku keliatan fresh secara merata. sayangnya aja dia di tube pencet gitu plus ada tutupnya, untuk orang teledor kayak aku, tutupnya udah pecah karena pernah jatuh huhuhu.

4 User's Overall rating

Holika Holika Aqua Petit Jelly CC Foundation
jessicab

jessicab

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

1.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Holika Holika Aqua Petit Jelly CC Foundation SPF25 PA++"



Product description :

- Mixed with various skin care ingredients to create moisturized and resilient jelly like skin

- Offers refreshing feeling and moisture essence ingredient creates moisturized, transparent and radiant skin

- Radiance rich ingredient corrects skin tone to be bright



How to use :

Pump generous amount (about 2 times) and pat with NGR puff



#Apply after you toner and emulsion, or at the primer or makeup base stage

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Holika Holika

Holika Holika adalah brand kosmetik asal Korea Selatan yang didirikan oleh Enprani Co. Ltd tahun 2010. Karena packagingnya yang unik, Holika Holika pun mudah dikenal oleh para konsumen.

Not found article in this product