ADD
4.4
(4 reviews)
UV Mist Cushion
21 cool vanilla
Hera
Rp. 564.375
4 Reviews
Elleiana
Oily, Neutral, 45 and Above
20 Oct 2016

<span>Ini cushion pertamaku and I'm totally in love with it! I have it in C21 dan hasilnya even skin tone in a lovely colour (ngga ashy aneh like some BB / CC creams that I've tried) with just the right amount of dewiness. Medium coverage, as in hitam2 bekas jerewi sih masih keliatan yaa, but easily fixed with a concealer. Mgkn bisa di build up on ...

Izzycute
Normal, Medium Light, Neutral, 30 - 34
30 Sep 2016

Bb cushion pertamaku! Gara2 keracun kanan kiri, dan rata2 pd blg bagus untuk merek ini. Tapi aku ga menyesal! This bb cushion just like my second skin! Hasilnya natural bgt, dan cocok sama muka aku. Definitely will repurchase setelah nabung2 lg karena harganya yg pricey :D

adepratiwyy
Dry, Medium, Warm, 25 - 29
10 Apr 2016

Aku beli ini beberapa waktu yang lalu, and i love it so much,, sayangnya aku salah beli shade akhirnya pas pake cushion ini malah jadi kayak topeng. overall setelah pemakaian beberapa jam warnanya jadi mulai nyatu di kulit mungkin juga karena kulitku yang kering. Pokoknya cushion ini oke banget walau coveragenya low to medium ya...

Angel_syna
Normal, Light, Warm, 25 - 29
03 Jan 2016

This is the very first BB cushion that I have tried based on my korean friend recommendation and I fell in love straight away with it. <br /> I am never a big fan of heavy make up, hence I don't like to put on foundation, primer, Concealer and powder on my face layer after layer that made my face feels heavy as of I am wearing a mask! <br /> With b...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD