Any Cushion Cream Filter

#23 Tan

Etude House

3.0

2 Reviews

Product Price IDR 210,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

channahime

6:03 AM . 10 Sep 17

Nyoba cushion ini soalnya katanya light coverage. Emang light coverage, tapi entah kenapa ini terasa berat di kulit aku. Shade nya sih aku beli yang 22 sand ini sih tone kulit aku banget. Packagingnya juga bagus dan compact ga kayak cushion2 lain yang keliatan gede banget. Tapi buat aku yang sensitif banget sama make up yang kerasa berat, ini ga worth it ???? kayak pake foundation berlayer2..di set pake powder ngebantu sih tapi tetep kerasa. Repurchase ? Ga kayaknya 

2 User's Overall rating

arkasha

11:50 AM . 06 Jun 17

A BB cushion with sheer coverage, would need extra concealer to hide hyperpigmentation spots. I find it moisturizing, it does not help with oil control but it also does not make my face any oilier than when I'm not wearing any make up. The darkest shade (#23 Tan) is a perfect match for my cheek's skin tone, but a little too light for my forehead, and my skin tone is not even that dark (fair-medium).

4 User's Overall rating

Etude House Any Cushion Cream Filter
arkasha

arkasha

6 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

What it is

The cream filter cushion expresses delicate cream radiance with its triple filtering effect.



How to apply

Pick up certain a mount of contents with puff and spread evenly by patting on the skin.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Etude House

Brand kosmetik Etude House yang kini sudah mendunia, berasal dari Korea Selatan dan telah hadir di Indonesia sejak tahun 2008 dengan membuka store pertama nya di Jakarta. Etude House mempunyai misi mewujudkan impian setiap wanita untuk tampil cantik dan memikat dengan make up yang mudah serta menyenangkan melalui produk kosmetik yang atraktif dan konseling yang ramah. Etude House memiliki 4 konsep dasar yaitu kualitas terbaik, harga terjangkau, desain yang cantik dan beragam varian warna menarik.

Not found article in this product