ADD
4.3
(4 reviews)
Dis A Pore BB
E.L.F
Rp. 486.000
4 Reviews
hedryani
Oily, Medium, Warm, 19 - 24
01 Jun 2017

Bener-bener bisa mengecilkan pori ku yg besar ini dan nahan minyak berlebih di muka ku. Mungkin karena ini produk korea jdnya hasilnya putih gitu di muka, tp dia easily blend dan keliatan kayak warna asli. Coverage nya bagus sih. Terus yg terfavorit adalah pemakaian sedikit aja bisa buat 1/3 bagian muka hehe. Tp disaranin coba dulu shade nya di cou...

ladygatha
Dry, Medium Light, Warm, 25 - 29
27 Jan 2016

Dari semua rangkaian BB cream Dr. Jart+ produk ini termasuk yang warnanya paling muda, mungkin cocok untuk NC15-20 but definitely not on NC30 skin. Warnanya pale yellow jadi lebih cocok untuk yellow toned skin.<br /> Teksturnya lumayan thick, nggak se-emollient Premium BB.<br /> Coverage light-to-medium.<br /> Sun protectionnya nggak sebaik Premium...

indyshadrina
Normal, Light, Neutral, 19 - 24
03 Jan 2016

Dis-a-pore bb cream series from Dr Jart really did a good job to cover your pores and makes your skin looks like porcelain. It stays very long without smudge on your face from morning till evening which I love the most. The downside is it is only come with 1 shade, so not really suitable for everyone.

mariacious
Oily, Medium, Warm, 30 - 34
25 Nov 2015

Just tried the BB and LOVE it !! It covers smoothly and most important, doesn't give the sticky feeling. I have tried many BB products but usually can't continue to use them due to my sensitive skin. But this one does not cause itchy and redness.


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD