Big Easy

04 medium

Benefit

3.8

12 Reviews

Product Price IDR 38.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Mermaid_girl

9:13 AM . 05 Apr 17

Super in love with this bb cream! Good coverage, very light and don't cause any breakout for my sensitive skin..Once it dries on your skin, it will turn into powdery effect and matte.So you don't need to wear any compact or powder anymore..Unfortunately it is pricey (for me huhu.. Good bye 600k) so I will think twice to repurchase it..

5 User's Overall rating

Ajrinayinaa

10:22 PM . 10 Jul 16

Awalnya mau beli hello flawless, tapi kata BA nya buat kulit yg berminyak lebih baik pakai bb cream nya, jadilah aku beli produk ini. Coverage nya light to medium, teksturnya ringan dan nggak cakey. Dan yg membedakan produk ini sama bb cream lain adalah pilihan warnanya yg cukup banyak jadi pas banget buat yg kulitnya sawo matang seperti aku, nggak akan pake warna yg terlalu terang. Cocok banget buat dipakai sehari-hari apalagi buat yg kulitnya super oily seperti aku, karena oil controlnya lumayan bagus. Kekurangannya yaa produk ini agak pricey sih menurutku, sayang kalau dipakai setiap hari

4 User's Overall rating

mahadudut

10:00 PM . 05 Jun 16

cocok untuk daily wear, gak bikin cakey, pilihan warnanya banyak, cocok buat kulit sawo matang lah, gak bikin greyish, finishingnya gak lebay, gak menyebabkan oksidasi berlebih, tapi menurutku kurang tahan lama, 3 jam dengan bedak udah luntur huhu

3 User's Overall rating

amaraw

5:43 PM . 17 Jan 16

Bb cream ini cocok untuk daily wear, great coverage but not too cakey. Tidak berat dan tidak terasa memakai apa-apa. BB cream ini tidak menimbulkan jerawat. Biasanya kalau aku pakai bb cream/foundation setelah dihapus besoknya pasti muncul 1/2 jerawat. Sedangkan kl pakai bb cream ini tidak. This is my quick go-to for flawless skin:)

4 User's Overall rating

wytta

1:40 AM . 02 Jan 16

Texture dari BB cream ini creamy and easy to blend, gampang bgt di-apply-in pake tangan, brush, or beauty blender.
Cukup amaze sama hasilnya yang kalo dipegang tuh smooth like a powder dan gak tacky. Setelah dipakai 5-7 jam itu ga oily (hanya skitar T-zone tetap mengkilap krn memang aku oiy skin). Buat ku, dgn adanya SPF 35++ nya itu bikin produk ini tuh complete and become one of good choice for daily makeup aku, krn blendable, medium coverage, oil-free, dan mengandung SPF 35++

4 User's Overall rating

Benefit Big Easy
turquoise

turquoise

2 years ago

2

Wishlists

12

Reviews

3.8

Package Quality

34%

Repurchase

Description

Why we love it!
BIGGER than BB! Why? Two reasons. First, big easy balances moisture & controls oil. Second, the cushiony liquid-to- powder formula melts in like a cream, yet finishes lightweight & velvety like a powder.

This multi-balancing complexion perfector gives light-to-medium natural coverage to even out skintone and conceal imperfections. Even better, it contains ingredients known to soothe & comfort the skin and help fight free radicals. One & done…big easy saves the day! Non-comedogenic. Oil-free.

Beauty balancing act!

Balances moisture & controls oil
Self adjusts on skin
Perfects & evens with liquid-to-powder finish
Protects with broad spectrum SPF 35 to help prevent aging

BIG results!
97% said it balanced moisture & oil*
90% said it visibly smoothed & evened out skin texture*
93% said it visibly improved skin’s appearance*
100% said it had a lightweight finish*
*Results observed in a consumer panel survey

How to apply
Apply to moisturized face with fingertips, blending for an even, natural finish. Pat on more wherever you want to build coverage.

Details
35.0 mL / 1.18 US fl. oz.

Beauty tip
Big easy isn’t our only double-duty beauty! Apply benetint to give a sexy, rose-tinted flush to lips AND cheeks!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Benefit

Benefit merupakan produk kecantikan yang didirikan pada tahun 1976 di San Francisco oleh Jean dan Jane Ford. Merupakan produk kecantikan yang paling dikenal, dengan produk andalan “Benetint” yang telah terjual lebih dari 10 juta botol hingga saat ini.

Not found article in this product