Perversion

Urban Decay

3.6

9 Reviews

Product Price IDR 300,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

cacaarbila

12:15 PM . 05 Sep 17

The best mascara i ever had! aplikatornya yg besar bisa bikin bulu mata pajang, tebel dan gak ngegumpal sama sekali, dan menurutku lumayan bikin kayak pake fake lashes, selain itu kalau bersihinnya kadang aku gak perlu pakai eye remover yg malah bikin bulu mataku rontok kayak mascara lain saat dihapus. Saking cintanya sm ini produk kadang aku pakein produk mascara lain tp masih pakai aplikator dari urban decay ini

5 User's Overall rating

Clampion

6:00 PM . 28 Aug 17

The best mascara i ever had! aplikatornya yg besar bisa bikin bulu mata pajang, tebel dan gak ngegumpal sama sekali, dan menurutku lumayan bikin kayak pake fake lashes, selain itu kalau bersihinnya kadang aku gak perlu pakai eye remover yg malah bikin bulu mataku rontok kayak mascara lain saat dihapus. Saking cintanya sm ini produk kadang aku pakein produk mascara lain tp masih pakai aplikator dari urban decay ini

5 User's Overall rating

Dhits77

2:15 AM . 03 Jun 17

This mascara was a big disappointment. It was wet yet at the same time clumpy and the wand packs way too much product in it, so it was hard to do a controlled application. It also takes forever to dry! I lost count how many times I have to go in with a lash comb to separate my lashes or with a q-tip and make up remover to get rid of smudging during applying! So annoying. Yes it does make your lashes thicker and it does set to a nice finish that remains smudge-free for 8 hrs (not bad for a regular non waterproof mascara) but it comes at a cost and too pricey for how it performs.

2 User's Overall rating

wennykyuuto

3:52 PM . 08 Aug 16

This is my holy grail mascara! The brush is gentle enough, doesn't hurt, and it also don't hurt if I got in in my eyes even when I wore soft lenses. I can see my eye lashes do get bigger and blacker! its lengthening and volumizing effect can be really seen, it's also not clumpy, but a bit smudging though.. The mascara tends to dry fast, so better buy the travel size ones.

5 User's Overall rating

ranihrvn

2:28 PM . 07 Mar 16

this stuff is expensive and i demand it to made my lashes vavavoom but its not. this really is not worth the hype if you have short, straight lashes like me and seeking a magical mascara that is a game changer. why? this does not hold my curls the way i expected, not giving me decent volume neither lenghtening effect. i do use it with subversion primer underneath and it looks good - but really? for mascara this expensive you shouldn't needed any lashes primer underneath. and oh this give me racoon eyes which is horrible.

3 User's Overall rating

Urban Decay Perversion
Icaca8

Icaca8

2 years ago

0

Wishlist

9

Reviews

3.9

Package Quality

45%

Repurchase

Description

Urban Decay Perversion merupakan maskara ultra-creamy yang membuat bulu mata lebih besar, lebih hitam, dan lebih panjang. Produk ini tidak membuat bulu mata menggumpal.

How to Use

Aplikasikan pada atas dan bawah bulu mata.

Suitable for

-

Ingredients

Aqua (Water/Eau), Synthetic Beeswax, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba/Cire de Carnuba), Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Aminomethyl Propanol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Hydroxyethylcellulose, Soluble Collagen, Myristic Acid, Arachidic Acid, Behenic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Oleic Acid, Mel (Honey/Miel) Extract, Sodium PCA, Hydrolyzed Elastin, Glycogen, Serine. [+/- (May Contain/Peut contenir): CI 77499 (Iron Oxides)].

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Urban Decay

Urban Decay adalah produsen kosmetik yang mulai didirkan oleh Wende Zomnir pada tahun 1996 karena ia bosan dengan warna-warna kosmetik terutama lipstick yang ada dipasaran seperti pink, merah, dan beige yang monoton. Urban Decay pun memproduksi produk yang bebas dari uji coba pada hewan.

Similar Articles

Urban Decay akan merilis mascara┬ábaru dalam waktu dekat yang diberi nama Troublemaker. Tertarik? Setelah merilis Naked Heat Eyeshadow Pallete, tiga warna…

Read Full Article »