Light Camera Lashes 4-in-1 Mascara

Tarte Cosmetics

4.3

4 Reviews

Product Price IDR 276,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

tikaa

9:05 PM . 18 Jul 17

Suka banget mascara ini, masuk ke dalam salah satu mascara favorit aku.. Bikin bulu mata panjang dan gendut-gendut, brushnya juga bikin bentuk bulu mata jadi bagus dan ngga clumpy, aku pakai ini 1 layer untuk natural look dan kalau pake 2 layer aku sering di kira extention tapi tetep ngga kelihatan menor, already purchase my second tube!

5 User's Overall rating

fauziafr

2:15 AM . 02 Jul 17

Ugh I friggin love this mascara!! I for one always prefer more lengthy lashes than a thicken lashes. And this mascara is doing it for me. It curls, and lengthen, just like I was wearing a natural-daily false lashes. And it doesn't flake on me and you can take many coats without it look unflattering. And also, the packaging is so cute! Repurchase? Sure.

4 User's Overall rating

Finalawren

8:09 AM . 11 Dec 16

Mascaranya tahan lama, gak clumpy, bikin mata terlihat lebih "awake", dan efeknya sangat natural. Packagingnya super cute, kaya dilapisin leather case keliatan sangat mewah. Pasti repurchase kalo udah abis!

4 User's Overall rating

nadiashifa

4:24 PM . 03 Mar 16

I love the packaging and the wand of this mascara. The formula itself is quite nice, it does lengthen and hold the curl but on my lashes they add no volume. It stays put all day and doesn't flake. It's a nice natural looking mascara for daily use, but definitely will need some help from other mascara or fake lashes for special occasion. 

4 User's Overall rating

Tarte Cosmetics Light Camera Lashes 4-in-1 Mascara
nadiashifa

nadiashifa

1 year ago

0

Wishlist

4

Reviews

4.5

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Tarte Cosmetics Light Camera Lashes 4-in-1 Mascara merupakan maskara yang memanjangkan, melentikan, memberikan volume dengan bahan zaitun untuk merawat dan melindungi bulu mata.

How to Use

Aplikasikan pada atas dan bawah mata secara rapi.

Suitable for

-

Ingredients

Water, Alcohol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Stearyl Olive Esters, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Candelilla Cera, Acacia Senegal Gum, Panthenol, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Polyvinyl Alcohol, Aminomethylpropanediol, Chlorphenesin, Iron Oxides (CI 77499).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Tarte Cosmetics

Sudah berdiri sejak tahun 1999, Tarte Cosmetics merupakan brand makeup dan skin care yang terjamin cruelty-free dan menggunakan bahan-bahan alami yang tidak merugikan kulit dalam seluruh produknya. Dengan slogannya yang berbunyi “be smart, be green, be tarte!”, Tarte Cosmetics berkomitmen untuk selalu membuat produk dengan hasil yang nyata dan kualitas yang tinggi.

Not found article in this product