Voluptuous False Lash Effect

Black

Max Factor

2.7

3 Reviews

Product Price IDR 189,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ndyoctav

11:15 AM . 14 Nov 17

Jatuhhhh cinntaaa banget deh sama mascara satu inii.... bikin bulmat jadi keliatan tebel dan panjangg, cuma lumayan juga sih effortnya buat aplikasiinnya ke mata, secara ini kuasnya gede bangett, kadang bleber kesekitar mata. Dan mesti hati hati banget buat aplikasiin ke bulmat bawah. Repurchase? Pasti! (Kalo ga kegoda sama product mascara nya max factor yg lain ?)

4 User's Overall rating

virgoberry

2:15 AM . 27 Oct 17

maskara ini ini beneran Anti badai but butuh. perjuangan untuk mengaplikasikan karena brush nya super gede dan mesti hati-hati ngerapiin. Hasil akhir memuaskan Karena mata saya yang sayu bisa terlihat doll..

3 User's Overall rating

annetta

4:59 PM . 07 Jun 16

I think this is the most disappointing Max Factor ascara. Hasilnya hanya bikin bulu mata terlihat lebih hitam, tapi enggak ngangkat atau melentikkan sama sekali. Brushnya juga kelewat besar, enggak user friendly. Will stick with Max Factor's False Lash Effect Fusion.

1 User's Overall rating

Max Factor Voluptuous False Lash Effect
annetta

annetta

1 year ago

1

Wishlist

3

Reviews

3.0

Package Quality

34%

Repurchase

Description

Max Factor Voluptuous False Lash Effect

The helix shape enables a 360° application.
The wide fins grip and lift each lash, loading it with more formula.
The long bristles twist around the brush for more lash separation
The boost tip coats more of the tiny hard-to-reach lashes.

How To Use :
Push the fins deep into the roots.
Wiggle at the roots to coat and lift lashes.
Separate the lashes with the tip


Suitable For :
Daily look


Ingredients :
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Triethanolamine, Polyethylene, Propylene Carbonate, Lecithin, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Oleic Acid, Tocopherol, Alcohol Denat, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Ethylparaben, Sodium Laureth Sulfate, Propylparaben, Methylparaben, Xanthan Gum, Dimethicone, Trisodium EDTA, Glycine Soja Oil, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Ammonium Hydroxide, Silica Dimethicone Silylate, Glyceryl Oleate, Methylcellulose, Sulfuric Acid, Sorbic Acid [+/- CI 77499, CI 77491, CI 77492

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Max Factor

Max Factor adalah brand kosmetik yang didirikan oleh Max Factor sendiri sejak tahun 1872. Dimulai dari sebuah toko kecil, saat ini Max Factor bisa ditemukan hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product