False Lash Architect 4 Dimensions Effect Fibers Waterproof

Noir

L'Oreal Paris

4.4

4 Reviews

Product Price IDR 165,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Musdalifah

12:56 PM . 25 Sep 16

mascaranya bagu,hasilnya itu natural banget ketahanannya juga bagus pas kena air wudhu juga gak luntur gitu dan kalau dibersihin itu gampang gak susah pokonya suka dech rekomendasi banget,walau harganya menurutku harganya mahal :D

4 User's Overall rating

bumbleB

11:41 AM . 23 Aug 16

Mascara ini cukup 'nampol' buat manjangin bulu mata gw yang agak pendek ini. Meskipun untuk efek volumizingnya agak kurang, tp gw tetep suka. Oya untuk pake mascara ini, makesure bulu mata dicurl dengan baik, kalo ngga hasilnya jadi agak kaku, kaya 'tegak' banget gitulah. :)

4 User's Overall rating

Alikasaskia

8:45 PM . 23 Feb 16

Mascara ini aku suka banget, hasilnya bagus dehh. Dan pengaplikasian nya yang mudah karena aplikatornya kecil. Gak cuma gampang untuk bulu mata atas aja tapi bulu mata bawah yang biasanya sulit pengaplikasiannya karna aplikatornya yang besar dengan mascara ini pasti lebih mudah!! Syukaaa syuka

5 User's Overall rating

missTM

9:18 AM . 18 Jan 16

bener bener no clumps, no smudges at all upper and bottom lashes, it reaches all my lashes because it has the slim wand. gampang dibersihin dan pasti harus nyetok, gak mau beli merk lain,, bagus banget buat aku,, i'm a mascara lover,, i have been trying lots of drugstore mascaras until i found him!! i love false lash architect 4D so so so much

5 User's Overall rating

L'Oreal Paris False Lash Architect 4 Dimensions Effect Fibers Waterproof
missTM

missTM

1 year ago

1

Wishlist

4

Reviews

3.8

Package Quality

100%

Repurchase

Description

False Lash Effect in 4 Dimensions. L'Oréal Paris creates its first false lash effect mascara in 4D: Lash Architect 4D. The power of sculpting fibres for lashes that look volumised, lengthened, texturised, curved. Innovation: - False lash effect mascara in 4D by L'Oréal Paris: Introducing for L'Oréal's first time sculpting-fibres in a mascara. Enriched with undetectable and ultra-supple 4mm fibres, the formula builds up lashes: moulding, re-shaping and sculpting without hardening or stiffening. Lashes step into 4D: they look volumised, lengthened, texturised and curved - your look is captivating from every angle! - The custom-designed tool - The Architect-brush: The Architect-brush is specially engineered to construct the 4D false lash effect: sleek and angled, it wraps easily the lashes. Bristles are spaced regularly so the formula goes on evenly for an intense lash look with no clumps.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

L'Oreal Paris

L’Oreal telah memberi warna tersendiri pada dunia kecantikan selama lebih dari satu abad. Berawal dari perusahaan kecil yang didirikan pada 1909 oleh Eugne Schueller, L’Oreal kini telah menjadi sebuah grup kosmetik terbesar di dunia. Jutaan wanita di dunia selalu mencari, membutuhkan, dan memakai produk skincare dan makeup dari L’Oreal.

Not found article in this product