Extra Sculpt Mascara

Kiko Milano

3.0

2 Reviews

Product Price EUR 8.90

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

y.aprilia

4:15 PM . 23 Jul 17

it hold up my lashes quiet well, until aku wudhu dan sadar klo ada serbuk2 item di muka dan sekeliling mata aku. padahal yg aku punya yg versi waterproofnya. tapi ga meleber bikin mata panda tp jd bikin kelilipan dan byk serbuk2 item dimuka.

3 User's Overall rating

Niskyyy

4:42 PM . 31 Oct 16

Aku beli ini karena ini ride and die mascara-nya Youtube vlogger Kathleen Lights. Dia nggak waterproof jadi hati-hati ya makenya jangan sampe bleber. Dia wand-nya gede banget buat mataku yang agak sipit, jadi suka ke mana-mana. Tapi overall aku suka karena dia misahin bulu mataku dan jadi keliatan agak tebel. Ada sedikit bau yang aneh kalo nyium mascaranya tapi kalau udah diaplikasiin ke mata ya nggak ada bau apa-apa. Nggak berasa berat juga. So far, suka aja sih.
Oh, point plus! Packagingnya suka banget! <3

3 User's Overall rating

haii mau tanya dong, kamu beli dimana mascara kiko yg ini? thank you :)

Kiko Milano Extra Sculpt Mascara
Niskyyy

Niskyyy

9 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.3

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Volumizing mascara for fuller-looking lashes with a panoramic effect. The thick yet creamy texture applies easily and is buildable. The lashes are well defined and clump-free.



The improved formula has active ingredients that help nourish the lashes.



The new hourglass-shaped brush evenly distributes the texture. The brush's square ends reach the shortest lashes and those in the corners of the eyes. The innovative formula and brush together ensure extremely curly, volumized lashes with a panoramic effect.



The linear and modern packaging has been created exclusively for KIKO by the celebrity designer Makio Hasuike. Available in one colour.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Kiko Milano

Not found article in this product