Lash Power Mascara Long-Wearing Formula

01 Black Onyx

Clinique

5.0

1 Review

Product Price USD 17.50

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

shabrinasidharta

8:03 PM . 02 Jun 17

Dapet produk ini dari goodie bag sebuah beauty event, terus nyobain... And so far, I'm sold! Ini seri lash power tp yg long wearing, jadi memang waterproof, tp nggak susah dihapusnya walau pake micellar water aja (nggak 100% bersih, tp nggak impossible kaya waterproof mascara lain). Nggak smudging juga. Formulanya basah, jadi it give you time to shape your lashes the way you want it to be. Brushnya kurus, tp gigi-nya memang rada jarang-jarang, jadi bisa agak clumpy. But since the mascara is wet, bisa di go through lagi pelan-pelan untuk misahin lashesnya jadi keliatan super natural. Suka banget dan bakal beli lagi sih :D 

5 User's Overall rating

Clinique Lash Power Mascara Long-Wearing Formula
shabrinasidharta

shabrinasidharta

2 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Mascara with staying power. Vows to look pretty for 24 hours without a smudge or smear. Lasts through rain, sweat, humidity, tears. Yet the formula removes easily with warm water. Unique brush reaches and beautifully lengthens even the tiniest lashes. Ophthalmologist Tested.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clinique

Clinique adalah salah satu produsen perawatan kulit, kosmetik, perlengkapan mandi, dan parfum asal Amerika Serikat yang berada dibawah naungan Estée Lauder Companies sejak tahun 1968. Membidik pasar kelas menengah keatas, Clinique bisa ditemukan di high end department stores.

Not found article in this product