Lash Doubling Mascara

Black

Clinique

1.8

4 Reviews

Product Price USD 16.50

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bluerosen

3:54 PM . 06 Nov 15

Packaging is standard with a long bristle brush. Works well with all mascara applying techniques haha. The formula is wet and holds curl alright, but again, not what I was hoping for.
What I really like is how well it separates my lashes. Not clumpy at all, if only it added more volume and length...
Overall, not jumping for joy over this mascara, as it's lacking in it's claim. It's great if you're looking for natural lashes, however. I'll still use my tube, but probably won't repurchase.

3 User's Overall rating

Kaniakurni

9:18 PM . 20 Sep 15

Saya sebelumnya pake yg lash power dan puas. Tapi agak kecewa dgn yg ini.Ga ada yang istimewa dengan mascara ini. Cuma bikin tebel. Tapi hasilnya nggumpal-nggumpal. Cukup waterproof dan smudgeproof. Tapi nggumpalnya itu yg ga tahan. Dan maskara yg di botol cepet kering.

2 User's Overall rating

Dinarps

5:42 PM . 06 Sep 15

Jelek bangettt, harganya mahal dan jelekkkk bangettt bikin kesel, bulu mata tetep aja ngga ada perubahan walaupun udah apply berkali kali, yang ada dia jadi gumpalan di sana sini, dan kalau kena air dikit aja atau kalau dipake beraktivitas kan kadang berkeringat dikit atau muka jadi agak berminyak gitu, itu aja udah sukses bikin maskara ini meluber ke mana mana, totally won't repurchase

1 User's Overall rating

ladygatha

12:36 PM . 20 Aug 15

I do not notice any 'lash doubling effect' with this mascara. It doesn't thicken nor it lengthens, plus it won't keep my straight lashes curled, even after using a curler before applying mascara.
The texture is between runny and creamy, no fibers at all.
On me, this product will smudge, and is not waterproof at all. At that price point I don't think this product is worth the splurge.

2 User's Overall rating

Clinique Lash Doubling Mascara

2019 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Clinique Lash Doubling Mascara merupakan mascara yang dapat menebalkan bulu mata dua kali lipat hingga bervolume maksimal. Dengan brush meruncing yang unik dapat menjangkau setiap bulu mata. Telah teruji oleh dokter spesialis mata.

How To Use :
Mulai dari dasar bulu mata lalu sapukan kuas hingga ke ujung bulu mata. Gunakan bagian yang meruncing untuk memisahkan bulu-bulu mata yang menyatu. Untuk mengaplikasikan pada bulu mata bagian bawah, pegang aplikator secara vertical. Jangan memompa kuas pada tempatnya karena dapat memasukkan udara yang membuat mascara mengering.

Suitable For :
Bulu mata yang tipis.

Ingredients :
Water, carnauba wax, silica, glyceryl stearate, polyisobutane, stearic acid, oleic acid, acrylates copolymer, aminomethyl propanediol, hydrolyzed soy protein, lauroyl lysine, acacia senegal, pvp/polycarbamyl polyglycol ester, peg-8 beeswax, panthenol, lecithin, simethicone, propylene glycol, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, trisoidum edta, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben. May Contain: iron oxides, mica, titanium dioxide, busmuth oxychloride, chromium hydroxide green, manganes violet, chromium oxide greens, carmine, ultramarines, ferric ferrocyanide.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clinique

Clinique adalah salah satu produsen perawatan kulit, kosmetik, perlengkapan mandi, dan parfum asal Amerika Serikat yang berada dibawah naungan Estée Lauder Companies sejak tahun 1968. Membidik pasar kelas menengah keatas, Clinique bisa ditemukan di high end department stores.

Not found article in this product