Mascara Midnight Dream Black

Black

Beauty Story

3.5

2 Reviews

Product Price IDR 95,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Castiel10

11:55 AM . 13 Nov 16

This mascara has a price same as Maybelline, loreal and some drugstore's mascara. honestly i didn't find any speciality from this mascara except the pearl's effect that this mascara gives. but i see no function of that effect, pearl's effect can be good for skin but for eyelashes, it's do nothing special. so i think it's kinda failed effect (at least for me).beauty story mascara suitable for daily, it's doesn't give a dramatic eyelashes. It gives my eyelashes but better' looks, too bad this mascara is kinda hard to remove. need to clean it again and again to remove it perfectly. overall this mascara is so so, i don't think.i will repurchase this.

2 User's Overall rating

mbatasa

12:39 AM . 22 May 16

Paling unik dari maskara yang lumayan harganya ini (di atas 50ribu), adalah bentuk sikatnya yang S dan ada efek pearl shiningnya kalau dipake. Kelihatan juga sih pas ngebersihin maskara ini ada bling blingnya.  Formulanya waterproof, dan memang sih pas dhapus agak susah tapi gak sampe yang bikin bulu mata rontok ato gimana. Walaupun gak bener-bener kuat buat angkat bulu mata, tapi aku suka karena yang paling penting dia cocok di mataku gak bikin perih yang lama-lama mata ngantuk atau memerah. Efek memanjangkan atau memberi volum yang dramatis sih enggak, tapi oke buat sehari-hari malah jadi tetap ngejreng matanya tanpa berlebihan.

5 User's Overall rating

Beauty Story Mascara Midnight Dream Black
mbatasa

mbatasa

1 year ago

1

Wishlist

2

Reviews

4.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Our unique MIDNIGHT DREAM BLACK MASCARA has bright pearl shining effect that intensely coats lashes in one easy stroke for a full, expressive look. The delicate yet gorgeous shining pearl adds luster and gives the 3d look by volumnizing your lashes.



The thick, ultrablack glow pearl mix formula has soft and moisture texture and clear spreadability. Its is clump-free, smudge-proof, flake-proof, water-proof and long lasting. The full-contact brush, with its S-shaped curve, grasps and loads lashes for a fanned-out, full-body fringe



Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Beauty Story

Beauty Story adalah brand kosmetik asal Indonesia yang populer karena mencpitakan produk-produk kosmetik yang khusus untuk digunakan oleh para remaja.

Not found article in this product