Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

krasota

7:37 PM . 11 Nov 15

It’s one of the best mascara I’ve found! The application wand is brilliant. It separates my fine, thin, straights lashes and provides a more natural look that still makes my eyes pop. Bener-bener ngasih efek manjangin bulu mata, dan dengan penggunaan eyelash curler sebelumnya, bareminerals flawless definition mascara ini nambah kesan volume yang natural di bulu mata bagian atasku, nggak clumpy and its small bristles allow for easy and clean application to the bottom lashes. Tahan seharian dan yang paling penting, gak smudge. Dibilang pricey, sebanding lah dengan kualitasnya.

4 User's Overall rating

nopai

4:47 PM . 27 Dec 13

Keracunan Hanzky nih, makanya jadi ikutan beli.

Suka juga dengan wand aplicator-nya yang langsing dan model sikatnya, bersahabat dengan mata sipit dan bulu mata minimalis juga cocok buat bulu mata area bawah.

Hasilnya di saya tidak menebalkan, tapi lebih memanjangkan, dan tidak terlalu drastis juga. Jadi saat ini lebih banyak dipakai untuk bulu mata bawah saja.

4 User's Overall rating

Hanzky

4:36 PM . 26 Dec 13

It defines my lashes, it lengthens it, it thickens, it helps keep the curls. It's everything I'm hoping for from a mascara. I think I'm obsessed with this mascara.

Yang bikin favorit juga wand aplikatornya karena tipiis jadi gampang banget menjangkau ujung-ujung mata. Teksurnya nggak menggumpal. One coat of this is enough. I'll definitely buy again. In fact, I already have one in stock ready to be opened when I need to toss out the current one :D.

5 User's Overall rating

BareMinerals Flawless Definition Mascara
Hanzky

Hanzky

3 years ago

1

Wishlist

3

Reviews

4.7

Package Quality

67%

Repurchase

Description

BareMinerals Flawless Definition Mascara adalah maskara yang dapat membuat bulu mata tampak lebih tebal dan panjang. Diformulasikan dengan bareMinerals murni, antioksidan dan ekstrak natural yang melindungi bulu mata sepanjang hari.

How to use :
Aplikasikan pada bulu mata

Suitable for :
-

Ingredients :
Water (Aqua), Beeswax (Cera Alba), Stearic Acid, Diisostearoyl Trimethylpropane Siloxy Silicate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Silica, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Ozokerite, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Rhodochrosite Extract, Malachite Extract, Smithsonite Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BareMinerals

Not found article in this product