Infallible Gel Lacquer Liner 24 Hour

Espresso

L'Oreal Paris

4.5

2 Reviews

Product Price IDR 175,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dynabada

11:00 AM . 14 Nov 16

Ini tuh bisa dibilang kembaran nya gel line rkeluaran maybelinne yang eye studio. Terksturnya mirip banget, kuasnya juga mirip banget. Kaya kembar tapi beda brand aja. Sayang karena harga yang ini lebih mahal dan kemasannya juga lebih berat karna jarnya dari glass giut aku ga beli lagi dan selingkuh ke maybelinne yang harganya lebih murah dan kemasannya ringan dari plastik. Kalo dari segi smudgeproof keluaran loreal ini lebih bagus ketimbang yang maybelinne.

4 User's Overall rating

caberawit

10:48 AM . 28 Oct 16

Finding a good eyeliner sucks when you have oily skin. I don't see any hype for this product but I want to get a good gel liner so bad that I bought this and this is a dream... It glides really easy, very creamy-gel-ish consistency, now a few minutes after I applied it it still smudges badly but girrllll~ after it dries it doesn't move at all. I have tested it all day running errands then go to the gym after and surprisingly my eyeliner still there, no fall out or transfer at all... The shade I bought is espresso which a nice dark brown color, totally perfect for natural everyday look.It also said that it's perfect for sensitive eyes and contact lens wearer. I bought it from ol shop belanjamimo.

5 User's Overall rating

L'Oreal Paris Infallible Gel Lacquer Liner 24 Hour
caberawit

caberawit

11 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

2.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

L'Oréal Infallible Lacquer Liner 24H for eye design that is simply sophisticated. 24 hours of flawless, fade-free color with a unique lacquered finish. Mistake-proof application plus the ability to customize your line with a smooth-gliding brush. Ophthalmologist tested. Suitable for sensitive eyes and contact lens wearers.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

L'Oreal Paris

L’Oreal telah memberi warna tersendiri pada dunia kecantikan selama lebih dari satu abad. Berawal dari perusahaan kecil yang didirikan pada 1909 oleh Eugne Schueller, L’Oreal kini telah menjadi sebuah grup kosmetik terbesar di dunia. Jutaan wanita di dunia selalu mencari, membutuhkan, dan memakai produk skincare dan makeup dari L’Oreal.

Not found article in this product