Gel Liner Kit

Brown

L.A. Girl

3.0

1 Review

Product Price IDR 125,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Trot.00

12:38 AM . 11 Dec 16

Produknya sekarang gampang dicari dan udah banyak di mall, varian warnanya cukup. Produknya sendiri pigmented cm ga begitu smooth apalagi pake brush bawaannya. Brush bawaannya malah lebih cocok untuk lip brush. Warna brown-nya sendiri lebih ke reddish brown, tp tetep kelihatan natural kalo dipake buat eyeliner. Kalo buat brow sendiri kadang sering nyangkut di bulu mata jd ga enak. So far so-so aja sih.

3 User's Overall rating

L.A. Girl Gel Liner Kit
Trot.00

Trot.00

8 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

This gel liner has a rich and creamy water resistant formula that glides on smooth without smearing or smudging for long lasting, all day wear. Professional fine eyeliner brush expertly defines eyes to create that ideal smokey or dramatic look effortlessly.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

L.A. Girl

L.A. Girl merupakan produsen kosmetik bermutu tinggi dengan harga yang bersahabat. Setelah 20 tahun bergelut di dunia kecantikan, L.A Girl telah mengukuhkan namanya sebagai salah satu brand kosmetik ternama di dunia kecantikan.

Not found article in this product