Waterproof Eyeliner Pen

PF1

In2it

3.0

1 Review

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

annetta

10:15 PM . 18 Jul 16

Beli ini pas butuh eyeliner cair di Malaysia. Harganya murah, waterprof, langsung beli deh. Pas aku pakai sekitar enam jam, oke sih, enggak smudge. Tapi pas aku pakai lumayan seharian, bener-bener mata panda. Lumayan waterptoof, dan mudah digunakan. Not bad untuk harganya yang sekitar 60 ribu.

3 User's Overall rating

In2it Waterproof Eyeliner Pen
annetta

annetta

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

IN2IT Waterproof Eyeliner Pen It's easy to apply and draw accurate eye lines with IN2IT 'Black' eyeliner pens. Ideal for drawing in a hurry and learning to draw eye lines. No need to sharpen. Just take off the cap and draw. Waterproof, dries quickly and easy to remove.





How To Use :



Suitable For :





Ingredients :

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

In2it

Similar Articles

Eye makeup dramatis nggak harus selalu gaya smokey eyes dengan bulu mata palsu. Yang soft kayak gini bisa juga jadi alternatif untuk hijabers yang suka…

Read Full Article »