LIQUID EYELINER SLIM BLACK BROWLASH EX WATER STRONG

BCL

3.5

2 Reviews

Product Price IDR 179,900.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Chikipriit

7:38 AM . 15 May 17

Enak banget untuk bikin eyeliner yang tipiiiiis. Cepet kering juga. Engga smudge. Tahan lama sampe malem. Tapi kemahalan kali yaaa dengan harga yang lebih murah bisa dapet eyeliner dengan kualitas yang sama.

4 User's Overall rating

indira269

7:59 PM . 02 Jul 16

Eyeliner ini punya ujung yang tipis 0.1 mm, cocok untuk yang suka buat eyeliner tipis. But, actually I don't care karena selalu buat eyeliner yang tebal LOL.Tadinya aku kira eyeliner ini lama keringnya karena terlihat seperti 'basah' padahal sudah 5 menit, ternyata emang finishing nya seperti itu, aku coba colek garis yang masih terlihat seperti basah itu tapi ternyata gak ada warna yang nempel di jari.Setelah beberapa jam pakai terlihat lebih matte. 

3 User's Overall rating

BCL LIQUID EYELINER SLIM BLACK BROWLASH EX WATER STRONG
indira269

indira269

1 year ago

0

Wishlist

2

Reviews

2.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

BCL BrowLash EX Water Strong Liner Slim Black is an eyeliner with ultrafine 0.1mm felt tip that has an ultra-waterproof formula contains a durable polymer coating that holds crisp lines fast for 24 hours.



It’s a smudge-proof, oil-proof, sweat-proof eyeliner that allows for a precise line that goes on gently. With its amazing hold, it stays put after application and is gentle enough for the delicate eye area.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BCL

Not found article in this product