Eyeshadow Pan

Crime brûlée

Makeup Geek

4.5

2 Reviews

Product Price USD 6.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

AuliaAdikusumo

8:49 PM . 30 Nov 16

MUG eyeshadow menurutku kualitasnya sangat bersaing dengan MAC, dg harga yg sedikit lebih murah. sayangnya MUG gak ngeluarin kemasan single jd harus punya z palette untuk koleksi. I looove creme brulee as a daily neutral shadow and transition shade, warm peachy undertonenya cukup kelihatan di skintoneku, dipakai sendiri diseluruh kelopak mata juga sudah bagus. eyeshadownya sendiri buttery dan gak powdery, walaupun ini neutral shade menurutku warnanya pigmented loh.

4 User's Overall rating

caberawit

6:12 PM . 24 Aug 16

Ini warna neutral paling cantik yang gue punya. Gue pake ini untuk transition color, bagus banget untuk bikin natural smokey eye. Seperti MUG eyeshadows yang lain produk ini sangat mudah diblend. Talc free, paraben free, cruelty free :)

5 User's Overall rating

Makeup Geek Eyeshadow Pan
caberawit

caberawit

12 months ago

0

Wishlist

2

Reviews

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

All About This Color:

Crème Brulee is known as one of the most enticing desserts you can get, and this eyeshadow is soon to become one of the most irresistible eyeshadows you can get. The soft medium sand color has a velvety matte finish and texture that will leave your eyes looking and feeling delicious. Perfect for a brown smokey eye, or used to blend out harsh lines. Either way this, color is simply delectable

The Bottom Line:

A medium sand color with a soft matte finish

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Makeup Geek

Not found article in this product