Mineral Single Shadow Glitter

08 - Starlight breaking on the street

Innisfree

3.0

1 Review

Product Price IDR 80,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

shabrinasidharta

8:11 PM . 02 Jun 17

Iseng beli ini karena pas itu kurang bbrp ribu rupiah biar dapet goodie bag (kemakan promosi bgt, hahaha). Sebenernya produk ini bagus banget, pigmented, paling bagus diapply pake jari karena teksturnya rada bouncy basah gitu. Sayangnya... Fall out-nya lumayan parah. Kalau mau pake ini, bener-bener harus eye makeup dulu baru face. Berhubung hasilnya bagus banget, rela-rela aja deh.

3 User's Overall rating

Innisfree Mineral Single Shadow Glitter

2019 years ago

Innisfree Mineral Single Shadow Glitter
shabrinasidharta

shabrinasidharta

6 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

The selection of 40 colors essential for daily and contouring eye makeup has been developed in collaboration with two of Korea’s top makeup artists. Glitter-type shadow with glamorous pearlescent diamond-like glints and transparent sheen. The brilliance of jewel glitter is perfect for creating twinkling eyes

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Innisfree

Innisfree adalah produsen perawatan kulit dan makeup asal Korea Selatan yang mulai berdiri sejak tahun 2000 dibawah grup Amore Pacific. Innisfree juga merupakan brand kosmetik Korea Selatan pertama yang menggunakan produk berbahan dasar alami.

Not found article in this product