Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

adeleaux

2:40 PM . 08 Aug 16

suka suka suka banget sama eyeshadow ini, bener bener pigmented, warnanya cantik, buttery, nggak banyak fallouts. easy to blend. harganya agak lumayan sih untuk satu warna, tapi menurut aku totally worth the money, dan packaging nya cantik

5 User's Overall rating

nayzu

8:57 PM . 05 Aug 16

This is my BAE! I love that name. Eyeshadow colourpop memang sangat unik. Teksturnya mushy dan lebih pigmented di apply menggunakan tangan. Bae ini warna yang unik karena warna plumnya ada emerald effect to it. And its in matllic finish which makes it more interesting! With or without eye primer, eyeshadow ini tahan lama di lid aku.

5 User's Overall rating

GreenteaGirl

7:36 PM . 01 Aug 16

My favorite eyeshadow shade from all the shades that available from colourpop! It is a really pretty eggplant color with dimensional sheen (if that makes sense!!) I use this on so many occasions, day or night. And it still look super pretty and easy to blend too. 

5 User's Overall rating

annedean

10:20 AM . 27 Jul 16

Just like the name, this particular shade IS Bae! Shadenya unik, the texture is creamy. Kalau di swatch pakai jari warnanya true to the color in the pan, tapi kalau pake brush lebih dominan warna reddish purplenya. Tapi tetep suka cause it's soooo pretty

5 User's Overall rating

asihsri

9:23 AM . 23 Nov 15

I was lucky to have a chance to try this product while visiting friend. And I fall in love with this color, such a prety dark plum-purple color to my eyes. The glitter and shimmer so pretty. The texture same with its sister, creamy to powdery and I don't mind using this as a daily color, maybe just for corner out of my eyes.. ;) it also stays all day long, good for special ocassion.

4 User's Overall rating

Colourpop Cosmetics Super shock shadow
karinuts

karinuts

1 year ago

0

Wishlist

8

Reviews

3.9

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Colourpop Cosmetics Super Shock Shadow Bae adalah eyeshadow dengan nuansa warna ungu, emerald, dan turquoise. Dengan hasil akhir metallic dan hadir dengan berbagai warna pilihan lainnya.

How To Use:
Aplikasikan pada bagian mata

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:


Cyclopentasiloxane, dimethicone, trimethylsiloxysilicate, isododecane, boron nitride, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, synthetic fluorphlogopite, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, mangifera indica (mango) seed butter, aluminum calcium sodium silicate, calcium sodium borosilicate, dimethicone/vinyl trimethylisiloxy silicate crosspolymer, calcium aluminum borosilicate, silica, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tin oxide, glycine soja (soybean) oil. [ +/- aluminum powder (ci 77000), bismuth oxychloride (ci 77163), black 2 (ci 77266), blue 1 (ci 42090), blue 1 lake (ci 42090), bronze powder (ci 77400), carmine (ci 75470), chromium oxide greens (ci 77288), copper powder (ci 77400), ferric ammonium ferrocyanide (ci 77510), ferric ferrocyanide (ci 77510), green 5 (ci 61570), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77499), manganese violet (ci 77742), mica (ci 77019), red 40 lake (ci 16035), titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci 77007), yellow 5 (ci 19140), yellow 5 lake (ci 19140)].

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Colourpop Cosmetics

Colourpop adalah salah satu brand kosmetik yang didirikan oleh Seed Beauty pada tahun 2014. Produk-produk Colourpop hadir dengan harga yang terjangkau dan juga tidak melakukan uji coba pada hewan. Dengan kualitas, formula, dan bahan terbaik Colourpop pun berkembang dengan cepat dan dikenal di seluruh dunia.

Not found article in this product