ADD
3.9
(5 reviews)
Semi Sweet Chocolate Chocolate Bar
Too Faced
Rp. 700.000
6 Reviews
dynabada
Normal, Medium, Neutral, 25 - 29
17 Feb 2017

akhirnya beli ini pallete setelah galau ber bulan2 pilih chocolate bar, abh modern renaissaince apa ini. Pilihan aku jatoh ke semi sweet karna warna2 di pallete ini kebanyakan aku belum punya.. trus lebih banyak matte nya juga karna yg choco bar banyakan shimmernya which i dont want to,.. <br>Pallete ini warnanya msh di ranah natural, makanya aku p...

tasyamhrn
Combination, Neutral, 18 and Under
22 Aug 2016

paling suka shade peanut butter! warna2nya lengkap bisa buat segala macem occasion. tp ini neutral sih warnanya which i like dan formula eyeshadownya aku sangat suka. pigmented bgt dan gampang di blendnya. wangi bgt kayak coklat beneran. packagingnya lucu gemes!<br>

MitaMS
Oily, Cool, 45 and Above
22 Jul 2016

This eyeshadow palette is so pigmented and it lasts from day to night even without eye primer. It also doesn't fall out and oh so easy to blend. We can use all the colours for many occasions from day look to night look.<br>My sister owns this palette and I use it whenever I'm home and I love it! I don't think I'm gonna splurge on this palette since...

Tacik
Oily, Medium Dark, Warm, 45 and Above
08 May 2016

I love this pallete &nbsp;my beauty guru advise me to buy this brand compare than urban decay. &nbsp;Warnanya hampir semua keluar dibandingkan dengan urban decay karena takut tidak bisa dipakai akhirnya saya beli pallete ini dan tidak menyesal . Hehehe tapi karena bandel saya beli juga NAked 2 akhirnya . Memang benar tidak semua warna bisa keluar p...

endahey
Oily, Medium, Warm, 25 - 29
07 Jan 2016

got this eyeshadow pallete from FD november giveaway, im beyond happy because i never trying this chocolate bar series before! can u imagine how happy and lucky i am? eyeshadow palette ini lucuuu banget meskipun lebih lucuk dan cantik yang bon-bon (ppl never get enough) tapi semi sweet ini gak kalah cantik shades nya, aku paling sering pakai yang b...

Castiel10
Combination, Medium Light, Neutral, 30 - 34
29 Dec 2015

Got this from fd giveaway , actually i already eyeing this product since it launch but i have to many eyeshadow palette so i put this one on my wish list <br /> <br /> So when this palette came, I'm so excited!! Tried this immediately, and im satisfied with this palette.<br /> <br /> The eyeshadows are buttery and pigmented enough i love the idea t...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD