Mineral Eyeshadow Primer

Sheer

E.L.F

4.1

9 Reviews

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

serlypipu

7:17 AM . 24 Jun 17

Entah sudah repurchase berapa kali saking sukanya dengan produk ini. Works like wonder. Dan tidak berwarna & tidak berasa "tebal" di eyelids ? Bikin eyeshadow drugstore-ku stand out & bertahan seharian.

5 User's Overall rating

mudhia

11:42 AM . 09 Aug 16

Aku suka teksturnya yang creamy tapi ga terlalu lengket jadi ga perlu di set pake bedak atau nude eyeshadow. Klo pake ini eyelid aku bebas minyak dan ga pernah ngalamin creasing sama sekali. Worth the price!

4 User's Overall rating

amelietta

4:13 PM . 04 Aug 16

I LOVE THIS PRODUCT SO MUCHHHHHH
Beli ini karena Urban Decay Primer Potionku hilang entah kemana, dan baca-baca review ini katanya dupenya UD, so I thought I should give it a try and it is worth to buy!

Harganya terjangkau, kalau beli PO pas diskon tambah asyik lagi deh harganya. Pakai ini sebagai primer eyeliner dan eyeshadow yang biasanya gak keluar warnanya dan gak awet, jadi makin pop warnanya dan makin awet. Teksturnya juga mudah untuk di-blend tapi mesti langsung di-blend soalnya dia nge-setnya cepet, kalau ditinggal agak lamaan, bakal susah untuk di-blend. Trus aplikatornya juga enak, mudah digunakan. So overall, this product is da bomb! 

5 User's Overall rating

chenclarissa

12:25 PM . 12 Jul 16

This eyeshadow primer is a sticky base and it gives u a good coverage. It covers up any discolouration on your skin. A little goes a long way, at first I used way to much and it makes the eyeshadow patchy and the eyeshadow didn't look as pigmented as I hope it will. However, if you just put a little, it will blend well and make your eyeshadow a champ. Stay put all day and very opaque. I love the packaging, the wand and everything. I don't like you apply product with my fingers, so it's a win for me. Price wise I think its okay, not to expensive.
Ps: I also use this primer for my brows, it makes my brow product long lasting and more opaque. You should try it too ;)

4 User's Overall rating

loveylippies

8:16 PM . 30 May 16

Banyak yang mereview kalau produk ini dupenya urban decay primer potion. And guess what? It really is! Teksturnya yang smooth and silky. Literally vanishes on my eyelids and no residue or hint of colour. They stay put all day long. I mean, I just start to see very very less creasing at the corners of my eyes after a good 8 hours. Will i repurchase this again? Oh yessss!

4 User's Overall rating

E.L.F Mineral Eyeshadow Primer
ariartist

ariartist

2 years ago

6

Wishlists

9

Reviews

3.7

Package Quality

56%

Repurchase

Description

E.L.F. Mineral Eyeshadow Primer merupakan merupakan dasar eyeshadow yang tidak pekat, mengandung Vitamin A, C, dan E untuk membantu mencegah penuaan dan melembabkan kulit. Formulanya lembut dan mudah menyerap dengan cepat untuk menciptakan tampilan eyeshadow yang tahan lama dan tidak luntur. 100% berasal dari mineral tanpa paraben, pengawet, dan zat pewarna kimia.

How To Use :
Gunakan sedikit pada kelopak mata lalu ratakan secara perlahan. Gunakan sebagai dasar eyeshadow setiap kali akan menggunakan eyeshadow.

Ingredients :
Isododecane, Cylopentasiloxane, Octyl Palmitate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Triacontanyl PVP, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019), Bismuth Oxychloride (CI 77163).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

E.L.F

e.l.f. menghadirkan rangkaian produk mewah dengan beragam pilihan warna cantik dengan kualitas terbaik yang akan memancarkan kecantikan alami mu.

Not found article in this product