Essential Eyelid Primer

Sheer

E.L.F

3.1

5 Reviews

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Nathaniaros

4:45 PM . 02 Dec 15

aku si suka sama eye primer dari elf ini. dia bukan cuma murah si cuma dia juga cukup tahan lama buat ngekeep eyeshadow aku.lumayan buat warnya eyeshadownya keluar juga. dan simple banget si karna ada applicatornya juga.

4 User's Overall rating

wiwidddd

11:18 AM . 13 Nov 15

Just ok.
Eyelid primer yang murah jadi cocok buat yang baru coba-coba lenongan.
Lumayan bikin eyeshadow tahan lebih lama. Tapi gak bikin warna eyeshadow lebih pop out.
Teksturnya a lil bit sticky. Harus cepet-cepet dibaurin kl gak mau kering duluan di eyelid.

4 User's Overall rating

sparklingsoda

2:28 PM . 29 Oct 15

It's an ok eyeshadow primer. Ga bikin warna eyeshadow makin keluar, hanya bikin sedikit tahan lama. Teksturnya standar, gampang untuk dibaurkan, tdk bisa dibandingkan dengan merk lain spt udpp atau dr lorac. Performanya hanya rata2 masih lebih bagus primer dari drugstore lainnya

3 User's Overall rating

hellosandara

12:01 PM . 24 Sep 15

primer nya gampang di apply. teksur lumayan thick. cuma gampang kering nya. bbrp kali pake udah susah aja oles oles nya. harga murah sih. warna eyeshaddow gak lebih keluar, cuma eyeshaddow nya tahan lebih lama sedikit.

1 User's Overall rating

andreatheresia

2:07 AM . 23 Sep 15

not bad especially for price point!
this makes eye shadow 'pop' more. evenly still get creasing, but only after about 4-5 hours (just can't wear make up like used to where everything lasted all day), but this makes eye shadow more long lasting i think. and there is no artificial scent
however i do see potential with this, especially if you have budget-minded and need a eye primer.
overall it's not a bad primer, but certainly not the best primer.
the cons is it doe dry out easily and it feels like there's not as much product in the packaging.
it comes with applicator like a lip gloss packaging. and it look chic and simple.

4 User's Overall rating

E.L.F Essential Eyelid Primer
andreatheresia

andreatheresia

2 years ago

0

Wishlist

5

Reviews

3.2

Package Quality

40%

Repurchase

Description

This gentle and completely sheer Eyeshadow Primer has key vitamins A, C and E to help prevent aging and moisturizes the skin. The formula glides on easily and disappears instantly to create longer-lasting, crease-proof eyeshadow. The Mineral Eyeshadow Primer is designed to be used with your favorite mineral eyeshadow to provide ultimate staying power for beautiful and vibrant color that lasts. All our mineral makeup are mineral-based with no parabens, no preservatives and no chemical dyes.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

E.L.F

e.l.f. menghadirkan rangkaian produk mewah dengan beragam pilihan warna cantik dengan kualitas terbaik yang akan memancarkan kecantikan alami mu.

Not found article in this product