Brow Envy

Too Faced

5.0

1 Review

Product Price USD 39.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

diyang

9:30 PM . 20 Oct 16

Ini tuh jatohnya murah banget. Dalam 1 packaging udah dapet angled brush, brow comb, tweezers, trio stencils, brunette dan blonde brow powders, conditioning wax, dan highlighter. Aku suka tweezersnya karena bikin gampang banget buat nyabut bulu alis yang berantakan. Angled brushnya juga enak banget dipakai, nggak terlalu lembek, tapi nggak keras juga. Brow powdersnya pigmented banget dan warnanya cocok dengan warna rambutku. Biasanya aku gradasiin pakai yang blonde di pangkal alis dan brunette di bagian luar. Conditioning waxnya nge-set alis jadi lebih tahan lama. Highlighternya aku kurang suka karena agak padat jadi harus di blend bener-bener. Aku nggak pernah pakai stencilnya karena malah bikin jadi ribet dan nggak sesuai dengan alis asliku

5 User's Overall rating

Too Faced Brow Envy
diyang

diyang

1 year ago

1

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

This portable kit is like a brow bar in your pocket: professional tweezers, easy-to-use stencils to customize your brow shape, conditioning wax, powder & brow brush tools.





Be envied for your gorgeous brows with our fool-proof kit filled with all the essentials you need to have your brows arched, defined and framed like a star! Contains customized color for brunettes and blondes, easy-to-follow how-to guides, and unique stencils to assist you in creating your perfect brow shape.

MORE TO LOVE:

Customized Color: Brunettes and blondes can mix shades for a customized brow color.

Professional Tweezers: Petite, professional tweezers have a slanted tip designed to grab the finest brow hair.

Unique Stencils: Choose between three different stencils to create your own personalized brow shape.

Dual Tools: Angled brush and brow comb ensure flawless application.

Conditioning Wax: Tames and holds brows in place.

The all-in-one set creates the perfect brow tail, which Too Faced Co-Founder Jerrod Blandino says is the secret to a youthful looking brow appearance.

Paraben Free

2 Brow Powders 0.06 Oz. ea / total 0.12 Oz.; Wax 0.03 Oz.; Highlighter 0.05 Oz.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Too Faced

Too Faced adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang sudah didirkan sejak tahun 90’an oleh Jerrod Blandino dan Jeremy Johnson. Karena keunikan produk dan kualitasnya, Too Faced cepat diminati oleh para retailer besar dan masih populer sampai saat ini.

Not found article in this product