ADD
4.3
(4 reviews)
Brow Stylist Definer
Dark Brunette
L'Oreal Paris
Rp. 8.99
4 Reviews
mamadeleon
Dry, Medium, Warm, 30 - 34
23 Sep 2017

Brow stylist pertama yang kubeli dari l’oreal. Warnanya oke sih, agak kemerahan sedikit. Mirip dengan abh punya, harganya lebih murah lagi. Kurang lebih aku beli 100rb saja pas promo. Penggunaan juga lebih mudah. I already has the back up.

annedean
Oily, Fair Medium, Warm, 19 - 24
21 Nov 2016

I love how fine the tip is cause it allows me to draw fine strokes to create feathery brow look. The pencil itself is fairly sturdy/stiff and not too creamy, which I like cause I wont use up too much product too quickly and it wont be easily overdrawn. This hasn't even once broken on me, albeit being on the stiffer side. I love that it's retractable and comes with a spoolie, so you won't need to bring a separate spoolie and sharpener. The only tiny little problem I got is the shade. Dark Brunette is a tad too dark for my liking. I'm g...

nonnavionna
Acne Prone, Medium, Neutral, 19 - 24
08 Nov 2016

Yang dicoba sebenernya bukan warna ini tapi dark brown kalo ga salah, dan maaf im not really liking this product. Di aku warnanya cepet hilang di part yang ga ada bulu alisnya (?) haha gmna ya jd klo km gambar di luar bentuk alis km (kaya alisnya di gambar lebih panjang, atau km ngisi part di samping2 nya biar alisnya kiri kanan jadi sama) nah si warnanya lama lama akan ilang. Dan di aku si dark brown itu somehow jd agak abu gt jd keliatan ga natural, dan cepet banget abisnya padahal aku bukan tipe orang yang pake alis tiap hari, jd k...

nadiashifa
Combination, Fair Medium, Neutral, 19 - 24
14 Oct 2016

My holy grail eye brow product. No question. I'll love this forever.<div><br></div><div>It's been said to be the closest dupe of ABH Brow Wiz. Well, I've never tried ABH Brow Wiz and maybe will never try, since this one is already the best ever for the quality and the price.</div><div><br></div><div>It has the same type as Brow Wiz, a crayon-like brow product with itty-bitty micro ultra fine tip. It's so slim and small and comes with a spoolie. The first time I use it was like a dream came true....it's so easy to get a perfect brow wi...

similar products

be the first to review!
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD