ADD
3.3
(3 reviews)
Heavy Rotation Coloring Eyebrow
Kiss Me
Rp. 129.752
3 Reviews
risyaayu
Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29
4 days ago

Brushnya kegedean buat aku.. hampir2 kyk brush mascara jadi waktu di pulas ke alis susah ngebentuk dan ngeblend seperti yg aku mau. Dan shade keluaran produknya warna2nya terlalu blondie. Long lasting throughout the day tapi kalo udah kering banget kyk flaky gitu.

dynabada
Normal, Medium, Neutral, 25 - 29
08 Jun 2018

Punyaku no 5.. which is light brown. Yes this is lighter than my hair. Beli ini krn aku suka dg makeup jepang dimana alis mereka diwarnain dengan warna yg cenderung jauh lebih terang dr warna rambut. Jadi ini fungsinya memang untuk coloring eyebrow, not for setting or make bushy. But dia bisa banget kalo di aku buat setting juga, lumayan bikin alis...

sheara
Dry, Light, Cool, 25 - 29
19 Sep 2016

I have this in 03 Ash Brown. Because I chose a lighter tone, this does not suit my haircolor. The texture is not dry, so I need to wipe on tissue before applying. It can color my entire eyebrow so it's very easy to use. Just don't swatch more than twice or it will be stiff. I'll repurchase in darker color later.<br>


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD