Auto Eyebrow Pencil

Midnight Espresso Brown

Innisfree

5.0

1 Review

Product Price USD 4.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dididedew

4:29 AM . 27 May 17

Belinya karena tergiur dari temen yang ngerti banget dunia korea (plus waktu itu lagi diskon). Ini pertama kali beli pensil alis sendiri dan I love it! Shadenya sengaja kupilih coklat gelap karena bagiku harusnya mirip warna rambut tapi jangan medok banget. Lebih praktis karena nggak perlu diraut, ada sikatnya juga di ujung yang gak lepas lepas dan lebih bersih karena ada tutupnya, yg di kulit mudah dibersihkan tapi yang di alis agak susah kalo nggak pake make up remover, dan tahan seharian.

5 User's Overall rating

Innisfree Auto Eyebrow Pencil
dididedew

dididedew

2 months ago

1

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Auto eyebrow pencil with oval shaped eyebrow pencil lead.



What it is

1. Eyebrow pencil for defined contours of eyebrows

- It is a wide, flat oval-shaped eyebrow pencil for drawing wide lines when held flat and delicate lines at the tip of eyebrows when held straight.



2. Soft texture for minimized irritation

- Its soft texture glides over without irritating the skin around the eyebrows.



3. Ideal match for hair color

- Pick from one of seven colors matching your hair color to create a more sophisticated and sharp image.



How to use

1. Fill up the gap between eyebrows by outlining the eyebrows.

2. Follow along brow contour and comb to set the flow.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Innisfree

Innisfree adalah produsen perawatan kulit dan makeup asal Korea Selatan yang mulai berdiri sejak tahun 2000 dibawah grup Amore Pacific. Innisfree juga merupakan brand kosmetik Korea Selatan pertama yang menggunakan produk berbahan dasar alami.

Not found article in this product