Tinted Tattoo Kill Brow

Dark Brown

Clio

5.0

1 Review

Product Price USD 20.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

lonwllithv1

9:52 PM . 13 Mar 17

pertama nyoba ini karena emang lagi cari2 produk alis apaan ya yang bisa tetep bikin alis keliatan full walaupun udah cuci muka.. lalu cari2 deh review, dan kebetulan waktu lg liat2 website olshop nemu produk ini dan lagi di diskonnn :")))) tanpa ragu aku coba beli aja dan wow! beneran loh begitu nyoba malem2 gambar alis pake ini sebelom tidur, pas pagi cuci muka, alisnya masih adaaa, cuma ya udah samar2 gitu, tapi tinggal tebelin aja sm brow mascaranya. harganya agak pricey sih, makanya utk repurchase ini produk, mungkin kalo ada diskon lagi deh yah XD

5 User's Overall rating

Clio Tinted Tattoo Kill Brow
lonwllithv1

lonwllithv1

6 months ago

1

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Naturally perfect brows have never been easier with the innovative 2-in-1 Kill Brow Tinted Tattoo. The marker pen end is used to tint the skin under the brows for a temporary tattoo finish; the brow mascara to shape and add volume to sparse brows. Easy to use and waterproof formula make perfect brows easy for anyone to achieve

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clio

Not found article in this product