Super Slim Brow Stick

Chesnut

Bonita Colors

4.0

1 Review

Product Price IDR 60,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Trot.00

12:14 AM . 11 Dec 16

Beli ini karena liat review di youtube dupenya ABH Brow Wiz, and I think it is an appropriate dupe. Warnanya cenderung gelap semua, so people who wants light brow not so gonna love this. Jarang pake brow product karena alis udah tebel, cuma mau benerin bentuk dan fill in the space. Tipnya kecil, enak kalo mau bikin feathery brow, ga terlalu creamy dan malah cenderung dense tapi lebih enak untuk dikontrol. Yang ga aku suka cm packagingnya aja yg cenderung ringkih dan spoolynya rough dan sakit. Tapi ga terlalu penting juga sih. Anyway kalo mau coba dupenya ABH Brow Wiz dan lebih murah drpd NYX micro brow ini bisa jadi alternatif dan it wont hurts your wallet.  

4 User's Overall rating

Bonita Colors Super Slim Brow Stick
Trot.00

Trot.00

9 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Bonita's Super Slim Brow Stick's slim size allows for ultimate control for eyebrow application and allows you to shape and fill in your brows beautifully. The clear capped brush end will help blend the brows for a natural look.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Not found article in this product