ADD
4
(6 reviews)
Maracuja C-Brighter Eye Treatment
Tarte Cosmetics
Rp. 500.000
6 Reviews
hrtshaykrn
Combination, 19 - 24
23 Jun 2018

coba yang trial size nya juga. tapi aku rasa kalo eye cream beli yang trial size nya pun ga bakal cepet abis karna eye cream mah dipakenya dikit doang, jadi worth lah ya. belum liat perubahan bikin cerah undereye sih, cuma enak dipakenya teksturnya cream gitu tapi light ga berat samsek. pake cuma malem doang

azkathalia
Combination, 19 - 24
27 Mar 2018

A good eye cream. It brightens my under eye circle, helps with my puffy eyes and makes my eyes look like I have enough sleep! It is so lightweight that I prefer it to be used in my AM skincare routine.

wiwidddd
Combination, 25 - 29
01 Nov 2015

Saya coba trial size-nya Tarte Maracuja C-brighter Eye Treatment ini. Teksturnya creamy tapi cepet meresap ke kulit. Hanya saja kurang berpengaruh ke lingkaran gelap di bawah mata saya. <br /> Kl dipakai sebelum concealer, dia gak bikin cakey sama sekali.

mrsdelonika
Dry, 30 - 34
29 Sep 2015

Saya coba eye cream dari tarte yang travel size ukuran 2.5g. menurut saya dari sisi melembabkan eye cream ini cukup bagus. teksturnya agak creamy oily tapi cepat meresap dikulit. hanya saja efek brighteningnya tidak terlalu ngaruh pada dark circle saya.

patcheeze
Combination, 19 - 24
28 Sep 2015

This pricey eye treatment is worth every dime. Just like the holy grail maracuja oil from tarte, it also works wonders. It helps reduces puffiness, fine lines and dark circles. Although it does not work magic over night (you have to use this for a longer period of time to see result). This also moisturizes the eye area. The only downside is its pri...

CANTARA
Combination, 19 - 24
16 Sep 2015

Bought the minis together the maracuja oil, this cream is very moisturizing, and in a short period of time (about a week), it really does brighten my undereye area. A small amount goes a very long way, I just have to pat the top of the cream with my finger to get enough for both eyes. I love this eye cream, and I will continue to repurchase and re...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD