Contour des Yeux Prodigieux

Nuxe

4.3

3 Reviews

Product Price IDR 355,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

foctarini

9:15 AM . 07 Nov 17

first time to use eye cream  , I feel my eyes refresh and the fatigue seems gone and the lines reduced a bit after using just for 4 days. recommended product. smells so good just like Nuxe other products. really moisturize  around eye i hope i don't get milia or anything like that . 

5 User's Overall rating

Moonlite

1:30 PM . 30 Nov 16

ini eye krim pertama aku. suka banget sma teksturnya. cepat menyerap dan ngaruh sih untuk kantong hitam bawah mata karena suka begadangtapi memang harganya lumayan cuma ni krim mata yang enteng bgt gk mnimbulkan white cast klo dtimpa bedak ato makeup karena gampang nyerap dan satu btl bisa untuk pemakaian 3bln kalo aq tapi kalau untuk garis mata kayany krim ini kurang berpengaruh deh

4 User's Overall rating

Veerke

3:58 PM . 19 May 16

Eye cream pertama yang pernah dipakai. Karena belum masanya panik sama penampakan kerut di sekitar mata, pakai ini lebih untuk preventif aja. Jadi saya belum bisa bilang apa-apa soal klaim anti-agingnya (semoga aja bener sih).
Pro:- OMG it smells so nice and pretty, perhaps eye cream shouldn't be fragranced...but it smells so pretty!- kemasan dalam airless pump yang menjamin kualitas bahan aktif krim tetap terjaga- melembapkan kulit di sekitar mata- say bye bye to puffy eyes with this!
Cons:- butuh pemakaian lama untuk melihat efek pada dark circle (and it was quite insignificant at that.- it is fragranced...BUT WHO CARES IT SMELLS SO NICE!!!

4 User's Overall rating

Nuxe Contour des Yeux Prodigieux
Veerke

Veerke

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.3

Package Quality

100%

Repurchase

Description

(dari website resmi Nuxe)

This light fluid from the precious blue immortelle flower moisturizes, refreshes and fight against the signs

of premature skin aging by protecting the skin from oxidative stress due to daily aggressions.

It reduces the appearance of puffiness and fade dark circles

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Nuxe

Nuxe adalah produk perawatan kulit asal Perancis yang telah didirikan oleh Aliza Jabès tahun 1990. Dengan produknya yang mewah dan dibuat dengan bahan alami, Nuxe pun dikenal dan populer sampai saat ini.

Not found article in this product