Visionnaire Yeux

Advanced Eye Contour

Lancome

5.0

1 Review

Product Price IDR 750,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dyahb

10:39 AM . 21 Oct 17

beli ini pas promo bazaarnya L*Oreal. Love banget! sebernya beliin buat nyokap, karena gw gak pnya masalah kantong mata yang parah. tapi ini bagus banget. ngefek banget. teksturnya cream gitu, tapi gk lengket. langsung nyerep dan enteng. jaid bisa di pake malem, atau sbelum make up pun ttp nyaman. gak ganggu untuk aplikasi make up. walaupun di skincarisma ditulis ada Zen Mays yang kurang bagus buat kulit berminyak (https://www.skincarisma.com/products/lancome/visionnaire-yeux), so far sih gk ad masalah di gw. cuma kayaknya ini udh gak ada dh. di ganti versi lainnya. kalo ad lagi sih, boleh beli lagi.

5 User's Overall rating

Lancome Visionnaire Yeux
dyahb

dyahb

1 month ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

Key Features Get perfect skin and reduce dark circles, wrinkles and fine lines in the area around the eyes with Lancôme Visionnaire Yeux. Visionnaire Yeux treatment is our first all-in-one for a perfect look: smoothes, softens and brightens. Our eye concealer offers triple visible corrective action: dark circles and wrinkles are reduced and the eye contour appears refined. After 4 weeks, the entire area around the eyes is visibly relaxed as retexturizes and evens the tone of the eye area. Concerns: Dark circles, wrinkles, uneven texture and unevenness of tone Benefits: perfect skin, reducing dark circles and wrinkles, skin Uniformity Applying Visionnaire Yeux With the flat side of the applicator, apply a small amount of cream eyes directly over the area around the eyes. Massaging the area around the eyes with light strokes. Apply day and night. Content: 15 ml

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Lancome

Lancome adalah brand skincare, makeup, dan parfum premium asal Perancis didirikan oleh Armand Petitjean pada tahun 1935. Dimulai dengan toko parfum, saat ini Lancome telah didistribusikan secara internasional.

Not found article in this product