Clarins super restorative total eye concentrate

Clarins

4.0

1 Review

Product Price USD 85.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

nirmala_deleon

5:15 PM . 05 Sep 17

Produk ini menyegarkan mata, ada sedikit sensasi dingin, area mata jadi lembab, wanginya hampir ngga tercium.. saat ini belum ada hasil yg gimana2.. setauku sih eye cream emang butuh waktu untuk keliatan hasilnya.. mungkin kalo produk ini nanti habis, aku akan cari produk lain.. hehe

4 User's Overall rating

Clarins Clarins super restorative total eye concentrate

2 months ago

0

Wishlist

1

Review

3.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

A unique blend of effective plants extracts that targets the entire eye are. For bright and beautiful eye all year round, this eye contour cream banishes lines, puffiness and dark circles.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Clarins

Clarins adalah brand kosmetik dan perawatan kulit premium asal Perancis yang didirikan sejak tahun 1954 oleh Jacques Courtin-Clarins. Berbahan dasar tumbuhan yang berkualitas, Clarins pun kini tersebar di lebih dari 150 negara.

Not found article in this product