One Step Camellia Cleansing Oil

Tatcha

4.8

4 Reviews

Product Price IDR 48.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

DesZeLL

4:04 PM . 12 Nov 16

One of the best cleansing oil I've ever tried. The only one that is able to beat this is the Tata Harper cleansing oil. The texture is not too thin but not that heavy as well. Dissolve makeup and emulsified easily. But the price isn't that cheap so I rather use this as a second cleanser or morning cleanser when I don't want to use my balm. You don't feel oily at all afterward, given that you emulsify it correctly, but your skin still feel supple. 

5 User's Overall rating

Elleiana

9:37 PM . 20 Oct 16

Best CO ever. Love absolutely everything about it. Packaging, texture, results are all perfect. The oil feels very light. The scent is relaxing. No breakouts. Doesn't sting my eyes, just blurs them a bit... you're not supposed to clean your eyeballs with it anyway. It washes off to a milky consistency that clears up fairly quickly. I don't feel any leftover oil clinging to my face after using this, just nice clean soft plump skin ready for the next cleansing step.

5 User's Overall rating

farishaalamsyah

11:40 AM . 08 Jun 16

Cleansing Oil paling mahal yang pernah aku beli.. Baca review beauty blogger banyak yang jadiin CO ini favorit banget bikin aku jadi mupeng pengen punya.. 
Dan emg harga ga pernah bohong yah!Teksturnya oil dan ga berat juga bikin aku kalau massage muka jadi enak.. Bau camellia nya yang soft juga ga bikin ngeganggu, justru lebih relax.. Kulit muka juga lebih halus kalau double cleansing sama ini, aku barengan pakai dengan yang indigo soothing rice powdernya sih jadi lebih sip.. Aku sih make CO ini kalau lagi ga pake makeup berat juga, jadi ga terlalu banyak ngebuang alias pelit banget soalnya enaaaakkkkk co ini haha
Sedihnya sih harganya mahal banget.. Dan mesti harus PO dapetin CO ini.. Mikir-mikir lagi deh kalau mau repurchased lagi :))

4 User's Overall rating

ShyChay

1:47 PM . 18 Feb 16

Lagi keracun parah sama Tatcha, ini produk fullsize pertama yang dibeli, kebetulan dapat harga lumayan, dikonversikan menjadi IDR 770k, Wanginya lembut, teksturnya pastinya minyak, cukup 1 pump, bahkan saya tidak pencet full, sudah sangat cukup untuk semuka, meskipun saya belum coba untuk membersihkan make up, karena sehari-hari saya hanya pakai sunblock,Mudah dibersihkan, dengan air sudah tidak ada residu tertinggal, akan lebih baik kalau dipadukan dengan Tatcha Polished Rice Enzyme Powder.Best Couple, love it so much.

5 User's Overall rating

Tatcha One Step Camellia Cleansing Oil
ShyChay

ShyChay

1 year ago

Tatcha One Step Camellia Cleansing Oil
ShyChay

ShyChay

1 year ago

3

Wishlists

4

Reviews

4.8

Package Quality

75%

Repurchase

Description

What it is:
A beautiful blend of camellia and rice bran oils. Melts away even waterproof makeup leaving skin fresh and pure.

Why it's different:
Does not contain mineral oil. No double cleansing required.

Who it's for:
All skin types. Non-comedogenic. Non-irritating. Non-sensitizing. Dermatologist tested.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Tatcha

Not found article in this product