Artemis Hydroactive Cellular Face Oil

Sunday Riley

4.4

14 Reviews

Product Price IDR 1,250,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

DesZeLL

3:55 PM . 12 Nov 16

This is actually a great product if you're looking for a balancing product when you feel like your skin is acting up: acne popping up, oilier than usual, or just out of the ordinary like when you're PMS-ing and stuff. But ... there's a bit but that make me doesn't want to repurchase this because it smells so awful! One of the main ingredients is black cumin, which I find works really great at making my acne at bay. So I prefer to just go straight with Odacite BI+C for spot treatment or if I need balancing oil I'll just go with Osmia facial calibration oil serum. 
But if you take away the fact that the scent is terrible, this is actually a pretty solid and great product. 
Wrote a full review on it here: https://deszell.wordpress.com/2015/07/21/my-thought-on-sunday-riley-artemis/

3 User's Overall rating

wiwid1103

4:50 PM . 01 Nov 16

Ini salah satu favourite facial oil saya. Saya sudah mencoba beberapa facial oil, and I find it that Artemis face oil is one of the best to help with acne and breakout. It doesn't make it disappear by the next day, but I could see some improvement by the next day after the application. Saya biasa menggunakan Atermis face oil hanya panda malam hari, karena kulit saya prelude waktu 10-15 menit untuk menyerap oil ini. And this face oil smell pretty weird and unusual, terutama waktu beberapa kali pemakaian pertama. Tapi setelah itu saya sudah terbiasa dengan baunya dan tidak terlalu strong dan aneh lagi. One bottle of this face oil would last you for awhile, as I only use 4-5 drops and that plenty for my whole face

4 User's Overall rating

Esteviaa

1:24 AM . 30 Jun 16

My first sunday riley's product and also my first face oil. Awalnya sih coba2 aja beli oil ini. Milih ini karena kayanya cocok buat acne prone. Udah sekitar 10harian pake ini dan fine2 aja. 
Yang dirasa sih oil ini bisa calm redness dan bikin kulit balance.gara2 produk ini jadi beli cleansernya cs dan kayanya ketagihan coba produk sr yang lain hihihi dan pemakaiannya sangat irit. Aku pakai cukup 2 tetes semuka

5 User's Overall rating

Olladipo

4:01 AM . 24 Apr 16

Artemis ini actually adalah AM and PM face oil. So, dia safety untuk digunakan pada pagi dan malam hari. Karena there's no more Vit C yang terkandung didalam face oil ini. Even, she got the Lemon ingredients but the Lemon fungsi-nya untuk menyembuhkan if we got bruntusan or jerawat. Pemakaiannya pun bisa digunakan daily. Karena isi kandungan dari Artemis ini dapat membantu menjaga kelembaban kulit wajah kita serta membuat wajah kita terlindung dari bakteri.
I recommended this to have it as if we have some hormonal problem which is mean, klo mo PMS suka tiba2 muncul jerawat. Yaa should have this as a first medicine, cukup ditotol then si biang jerawat or bruntusan besok-nya langsung "kabur".
I'm using this for 1 month's and get the very good result on my-skin : more bright and more glowing. Repurchase? Yess yess yess.. My-skin it's improve so well while using the Sunday Riley. So, I will repurchase

5 User's Overall rating

citruslemon

5:19 AM . 10 Feb 16

Artemis adalah my first encounter with face oil. Setelah lama di wishlist, akhirnya mutusin beli full size sblm coba Luna/ Juno/ Flora. I've been experiencing breakouts due to PMS and heavy skincare. 1 bln ini sy ganti rutinitas dgn pakai baby oil as make up remover, Neutrogena as second cleanser, dan Artemis at night. BOOM! Benar2 terlihat perbedaannya. Wajah lbh cerah, no more redness/ breakouts, kulit rasanya kenyal dan terlihat sehat. It is pricey, yes, but for the huge volume and great effects, saya recommend banget utk coba produk ini.

5 User's Overall rating

Sunday Riley Artemis Hydroactive Cellular Face Oil
Olladipo

Olladipo

1 year ago

10

Wishlists

14

Reviews

4.4

Package Quality

65%

Repurchase

Description

Sunday Riley Artemis Hydroactive Cellular Face Oil adalah serum dengan aroma lemon yang dapat meratakan warna kulit, sekaligus menjernihkan, dan mendetoksifikasi kulit. Kandungannya membantu melawan kemerahan dan tanda-tanda penuaan yang disebabkan oleh toksin dan inflamasi. Kulit pun tampak lebih muda dan bercahaya.

How To Use:
Aplikasikan pada wajah yang telah dibersihkan

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
Artemis Essential Oil Blend [Eucalyptus Staigeriana (Ethically Farmed Lemon Ironbark) Oil, Backhousia Citriodora (Organic Lemon Myrtle) Oil, Citrus Paradisii (Organic Pink Grapefruit) Oil, Punica Granatum (Organic Pomegranate) Seed Oil], Nigella Sativa (Organic Black Cumin) Seed Oil, Silybum Marianum (Organic Milk Thistle) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Flax) Seed Oil.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sunday Riley

Sunday Riley adalah brand perawatan kulit dan makeup asal Amerika Serikat yang diluncurkan pada tahun 2009. Walaupun brand skincare premium, Sunday Riley tetap populer dan memiliki banyak konsumen yang sangat mencintai produknya.

Not found article in this product