Foaming Facial Cleanser

Sukin

3.8

10 Reviews

Product Price IDR 130,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

crishtin

1:12 PM . 01 Jan 18

Overall aku demen produk sukin, untuk cleanser nya wanginya biasa aja, warnanya bening kyk air n lembut. Busanya sedikit n bersih hasilnya. Kulit muka jg gak kyk ketarik, lebih melembabkan. Untuk botol lumayan gampang krn di pump aja. Okelah menurut ku..

4 User's Overall rating

jasminepj

3:37 PM . 15 Nov 17

I got this in sample size and super excited since my menard lisciare washing cream is almost all gone. But this just did not meet my expectation at all. It is a gel like consistency. It smells very herb and natural which i actually like. But, the fact that my skin feels super stripped after using this will not make me purchase the full size of it.

2 User's Overall rating

RinintaSH

2:15 AM . 06 Nov 17

Aku beli yg deluxe size nya, dan belinya di benscrub. Wanginya kyk herbs gitu tp bukan yg gaenak gitu kok, msh enak. Teksturnya agak gel dan bening. Enak banget pake ini karena muka berasa bersih tp muka ga berasa ketarik kok. Cocok di mukaku yg berminyak ini

4 User's Overall rating

karamadyatara

4:29 PM . 27 Jan 17

My skin is oily/acne prone/very sensitive so when I first open this product I don't think I'll match with this cleanser due to its scent (my skin always reacts to products with scents). Turns out I am WRONG! This product suits me well, it is gentle yet cleanses all the oils and dirts on my face, and the citrus smell is very fresh and doesn't harm my skin since it's all natural and organic. Even though it has 'foaming' on its name it's not that foamy tbh but still cleanse pretty well. It also reduce the oil on my face without making my skin too dry. I'm on my 2nd bottle already and planning on repurchase :) The only drawbacks is that the bottle doesn't come with bottle stopper so it's easily spilled when you're travelling.

5 User's Overall rating

dincil

10:39 PM . 10 Jul 16

Dapet trial sizenya ini dari some beauty box gt. Tapi memang lg nyari facial wash yg gentle jg sih sebenernya jd lumayan seneng nemu ini. Wanginua citrus gt, texturenya menurutku agak cair jd suka belepotan klo dibawa2. Bukanya ga gitu banyak tp ok lah buat cuci muka lembut gelnya dan memberi kesan bersih dan ga kering.

4 User's Overall rating

Sukin Foaming Facial Cleanser
endahey

endahey

2 years ago

5

Wishlists

10

Reviews

3.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Sukin Foaming Facial Cleanser adalah pembersih wajah yang lembut dan tidak membuat kulit kering, namun tetap dapat membersihkan dan mengangkat kotoran dari wajah. Mengandung chamomile, aloe vera, witch hazel, green tea, macadamia dan evening primrose oils yang akan memurnikan dan menyeimbangkan kulit wajah.

How to use :
Aplikasikan pada wajah, bilas hingga bersih

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocoamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Chamomile), Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil (Rose Hip), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Vanillin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene*, Linalool*. * Natural component of essential oils.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sukin

Sukin adalah brand natural skincare dan haircare asal Australia yang sudah berdiri sejak tahun 2007. Karena kualitas dan harganya yang terjangkau, Sukin menjadi populer terutama di Indonesia.

Similar Articles

Lahir dengan kulit acne prone dan bolak-balik jerawatan ternyata mengajari saya salah satu ilmu penting dalam skincare: choose your cleanser wisely! Saat…

Read Full Article »