ADD
4.2
(3 reviews)
Highlighting Blush
Albatross
NARS
Rp. 398.700
2 Reviews
ranihrvn
Oily, Fair Medium, Warm, 25 - 29
07 Mar 2016

emang sih awal2 beli nyesek banget karena kecil banget dan mahal. cuma ternyata, a little goes along the way jadi ini gak habis2 rasanya. very finely milded, no powdery effect. their glowing effect is just right, and finely blended with my skin. i'm not really highlighter junkie like YT beauty gurus, so i love it so much because this is just right for me. kalo abis pasti bakal repurchase lagi karena this one is just my fave.

nayzu
Oily, Fair Medium, Warm, 18 and Under
25 Sep 2015

Sebetulnya aku ga beli tapi nyobain punya temenku ( nyobain dulu sblm splurge untuk highlighter ini ). Waktu aku cobain, kurang cocok rasanya. Although it really pops on my cheeks and make me feel very glowy, I will stay away from white highlighter karena ga masuk ke skintone aku.

similar products

be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD