ADD
4.5
(13 reviews)
Shimmering Skin Perfectors - Liquid
Opal
Becca Cosmetics
Rp. 41
10 Reviews
melia243
Combination, Fair, Cool, 19 - 24
31 Jan 2018

I love love this highlighter so much <333 The color and it's intensity is just right sebenarnya ini highlighter kalau di foto ngga seberapa kelihatan sih (kecuali fotonya super hd atau pake filter), but it looks so beautiful in person. Jadi kaya ngga pake banyak highlighter, tapi tetep kelihatan glowy gitu. overall ini highlighter bikin pede banget, really suitable for neutral make up look and everyday look. bener sih kalau dibilang shade nya universal, karena aku mau pake eyeshadow, lip ato nlush warna apapun imi ttp masuk. ak...

amaliadanty
Sensitive, Fair Medium, Not Sure, 19 - 24
19 Jan 2018

wah ini liquid highlighter ter pool!!! finishnya wet looking jadi keliatannya natural banget!! udah itu bisa dipake di atas powder gak ngegeser produk sebelumnya. produk ini emang sebagus itu!!! must have bgt nih

justanggie
Normal, Medium, Neutral, 25 - 29
10 Dec 2017

Baru tau, kalo pake ini dulu, trus dikasih yg pressed highlighter, hasilnya oemji bangeeets!! this is the thing that I've been looking for. bagus banget hasilnya. too bad harganya agak sedikit buat pusing kepala, hahahaha. Tapi ada harga ada kualitas kan ya?

kelinci
Normal, Medium, Not Sure, 35 - 39
20 Nov 2017

I love liquid or cream highlighter. For me, they look more natural. And becca liquid highlighter is perfect for me. It doesnt have shimmer. It just looks dewy and healthy! I love it! And opal is perfect!

ida0393
Combination, Fair Medium, Neutral, 30 - 34
01 Nov 2017

I bought together with the powder, it was in one special edition. I dont really like liquid highlighter to be honest, perhaps because i dont apply it correctly so it does not work on my face. So i tried to apply it as a base before the foundation. My face got a bit shine in a good way.

faandry
Combination, Fair Medium, Cool, 19 - 24
09 Aug 2016

agak khawatir pertama kali coba liquid shimmer ini takut ga rata pakainya, ternyata engga. hasilnya natural banget, bikin kulit kelihatan dewy tanpa lebay. kadang aku suka campur dengan foundation baru di apply di wajah. di pake setelah pakai foundation juga oke kok. aku rasa shade ini masuk ke semua jenis kulit. sayang harganya mahal

Amari_88
Combination, Olive, Warm, 25 - 29
06 Aug 2016

Sebenernya eyeing yg pressed/poured tapi karena pas ada yg ini doang, jadi beli travel size dulu. Awalnya rada ngeri aja habisnya kulitku kan oily combi, pakai ini malah tambah berminyak. Eh ternyata nggak, produk ini nggak ada shimmer/ glitter yg biasa aku temuin di highlighter yg boasa aku coba dan hasilnya memang bikin dewy, bukan shimmery or sparkly kind of highlighter. Aku pribadi lebih suka mix ini di foundationku biar keliatan lebih fresh. Tapi kadang juga pakai di tulang hidung biar lebih mancung, kalau untuk di pipi ga terlal...

r_savi3
Acne Prone, Medium Dark, Warm, 35 - 39
11 Apr 2016

Gw terobsesi produk ini semenjak ngeliat tutorial Lisa Eldridge dimana dia selalu pake and I finally gave in and purchase.<div>Packaging: Botol plastik dengan pump. I hate the pump. Susah mengeluarkan produk kalau diteken sedikit dan giliran benar-benar ditekan pasti produk yang keluar selalu terlalu banyak. Such a waste karena pasti berlebihan.</div><div><br></div><div>The product itself BEAUTIFUL! gw suka karena ga ada micro-shimmer/glitter hanya a very reflective sheen dan ga frosty disco-ballish (especially mungkin karena shadenya...

lennycheng
Dry, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
11 Jan 2016

I won't be repurchasing this since the shade opal doesn't seem to be the right shade for my skin tone because I didn't see intense highlight like the reviews and rave always talked about (I believe I am around NC20).<br /> Other than that, this product is beautiful. It is easy to blend and is not sticky. I am curious to see if this will give any changes to my base (foundation for example) when mixed in. Will update this review once I tested it out.

kimmie
Combination, Fair, Cool, 30 - 34
23 Dec 2015

Another pretty stunning highlighter by Becca. I bought this because I'm really curious is it worth the hype? But since I already own the champagne pop (it's the best!) I think I should try this one and I'm really happy with my purchase because it's make my skin have that luminous glowing look and dewy. Now I become super obsessed with this highlighter if I want my skin to have dewy-look (like Korean makeup). You will not regret buying this.

similar products

be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD