YOU GLOW GIRL BAKED HIGHLIGHTER

PINK GODDESS

JCat Beauty

3.0

1 Review

Product Price IDR 90,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

vichangcimen

12:04 AM . 20 May 17

Setelah kejang2 sama bagusnya shade Twilight, gw mencoba beli shade Pink Goddess. Hasilnya? Ternyata gak senampol si Twilight meskipun gak beda2 amat. Sebenarnya teksturnya mirip2 dan tetap sangat pigmented, yang beda cuma agak susah dibuilt dan glitternya lebih gede2. Jadi kalo mereka disandingin, yg Pink Goddess bakal terlihat lebih kasar karena glitternya nampol abis (Selow, formulanya tetep alus kok) Menurut gw sih gak jelek, lebih ke selera aja gw yg gak suka glitter yg too much.

3 User's Overall rating

JCat Beauty YOU GLOW GIRL BAKED HIGHLIGHTER
vichangcimen

vichangcimen

1 month ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

This multi-dimensional baked formula brings instant GLOW all day long with high intense shimmer pigment. It is designed to complement all skin tones and all skin types. The smooth texture blends effortlessly and gives the perfect luminous finish that look.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Not found article in this product