Body Wash Shampooing Corporel

Amber Romance

Victoria's Secret

3.0

3 Reviews

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

anggarasdwi

3:08 AM . 14 Mar 17

wangi pas d pake aja udah gt ud kering ya wangi nya ilang deh . biasa aja makenya . ga ada ngaruh apa apa sih di aku. mnurut ak dgn hasil yg so so gt mending beli body wash yg lain . ga sesuai ekpetasi aku pas beli

2 User's Overall rating

nabilawidiastuty

7:50 AM . 22 Jun 16

I was attracted to this product because it claim that this product can be a body wash and a shampoo. And I was like 'Hm, that is interesting!' So I bought this and tried it at home, but honestly... it does no good! If you use it as a body wash it feels okay, not make me feel like I am super clean -- I like feeling that way after taking a shower, well the smell is good, packaging is cute and all. Then I tried is as a shampoo........ ugh, no. Not cleaning your hair at all! After that one time experience I never really use this as a shampoo. And honestly I will not recommend this to others.

2 User's Overall rating

BeautyAsti1

7:17 PM . 06 Sep 15

shower gel dari brand victoria's secret ini adalah favorite wangian ku.. busa nya lumayan banyak jika kamu menuangkan nya ke shower puff terlebih dahulu. wanginya segar dan tahan lama. aku rekomen body wash ini untuk kamu pakai, ukuran 125ml nya imut dan muat di masukkan ke travelling pouch.

5 User's Overall rating

Victoria's Secret Body Wash Shampooing Corporel
BeautyAsti1

BeautyAsti1

2 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.3

Package Quality

34%

Repurchase

Description

Body wash Amber Romance

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Victoria's Secret

Victoria’s Secret adalah brand pakaian dalam, parfum, dan produk kecantikan lainnya asal Amerika Serikat yang didirikan sejak tahun 1977 oleh Roy Raymond. Karena kualitasnya, saat ini Victoria’s Secret tersebar hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product