Bubble Bath Shower Gel

Peony

Sephora

3.9

4 Reviews

Product Price IDR 161,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mariacious

2:25 PM . 23 Nov 15

Smells great, just like peony, super sweet and nice scent.! Super easy to lather up! Cute little container. Super compact for the bathroom. Want to use it all the time. Pretty pink. Great value for money.

3 User's Overall rating

Icaca8

4:32 PM . 24 Oct 15

beli ini buta harganya berapa si, dapet dari goodie bag sephora KL. dan I rarely use it, krn menurut gue aromanya kyk sabun dee-dee but a bit mature version. buat packagingnya unik si menurut gue, jadi bikin cantik tampilan kamar mandi. anyway di sephora KL belakang kasirnya dihiasin pake botol2 sabun ini warnawarni dan jadinya bagus banget emang.

4 User's Overall rating

intanlasa

2:05 PM . 10 Sep 15

packagingnya yang eye catching jadi menarik untuk beli. wanginya manis, antara permen dan fruity. busanya jugaa banyakk. isinya pun lumayan banyak, ga perlu pake banyak-banyak. satu botol ini cukup untuk 2bulan pemakaian.

4 User's Overall rating

icci

1:08 PM . 08 Sep 15

i super love this shower gel, it makes the whole shower experience enjoyable. it smell very fresh, sweet but somehow its is very light, its not very foamy and i love how they put the product in an transparent bottle. it makes me easier to know how much the product left and when to repurchase it again

5 User's Overall rating

Sephora Bubble Bath Shower Gel
icci

icci

2 years ago

2

Wishlists

4

Reviews

4.1

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Sephora Bubble Bath and Shower Gel merupakan pembersih two in one yang melembutkan kulit sekaligus melindungi dari keriput dan noda. Mengandung vitamin E dan gliserin yang melembabkan. Diformulasikan dengan bahan botanikal dan ekstrak alga. Aman untuk semua jenis kulit.

How to Use :
Tuang beberapa tetes ke dalam bathtub untuk menyiapkan busa mandi. Atau, aplikasikan secukupnya ke kulit.

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Water (Aqua), Tea-Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Fragrance (Parfum), Sodium Myristoyl, Sarcosinate, Acrylates Copolymer, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoilmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hydroxypropylcellulose, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Myristate, Tetrasodium EDTA, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Citric Acid, BHT, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Tin Oxide (CI 77861)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sephora

Sephora adalah cosmetic store asal Perancis yang didirikan oleh Dominique Mandonnaud pada tahun 1969. Dengan konsep yang berbeda, saat ini Sephora menjadi salah satu store yang wajib dikunjungi para beauty enthusiast.

Not found article in this product