The Olive Branch Shower Gel

LUSH

4.0

3 Reviews

Product Price USD 10.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

krasota

5:02 PM . 12 Dec 15

Aku beli Lush olive branch shower gel ini ukuran gift sizenya di online shop. Wanginya sih seger yah, earthy banget. Walau aku lebih suka sama yang flying fox sih, tapi si olive branch ini gak mengecewakan kok, kulit berasa lembut banget terutama di bagian kaki, kalau aku shaving legs sendiri dirumah biasanya aku pake shower gel dulu sebelumnya. Pake si lush olive branch shower gel ini sebelum shaving, setelahnya kulit kakiku berasa rada glowing, bukan putih yah, literally glowing. Mungkin karena kandungan olive nya kali yah jadi lembab dan keliatan glowing.

4 User's Overall rating

hellosandara

6:20 AM . 27 Oct 15

This is definetly one of my favorite body wash from Lush. i switch this with multiple body wash. but i love how this lather on my skin and it feels so goood! and the smells is very pleasant.
I would recommend these products to anyone who has dry, itchy skin.
Leaves me smelling great and feeling clean.

4 User's Overall rating

karinuts

1:49 PM . 18 Sep 15

hands down to my all time favorite shower gel! shower gel ini wanginya segar banget karena mengandung jeruk mandarin dan musk. melembabkan kulit banget tanpa membuat terasa kering, dan wanginya awet banget bahkan beberapa jam setelah mandi. kemasannya juga super lucu dan simple. sayangnya produk ini memang mahal karena untuk ukuran 100ml saja harganya USD 10 dan susah didapatkan karena counter LUSH udah nggak ada di Indonesia.

5 User's Overall rating

LUSH The Olive Branch Shower Gel
karinuts

karinuts

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

If your body has been beaten down by the rigors of the rat race, extend an Olive Branch as a peace offering and give yourself some tender loving care. Once you give it a good shake (the shower gel, not your body), the skin softening organic olive oil will be nicely blended in. Loaded with vital antioxidants, with an infusion of vine leaves, sea salt and fresh mandarin juice, it’s just like a warm embrace from the Mediterranean. It’s uplifting and reassuring, and brings peace of mind and body whenever you lather up in the bath or shower.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

LUSH

Not found article in this product